Facebook’tan sonra çıkan ve kısa süre içerisinde dünyada yüz milyonlarca kullanıcı sayısına ulaşan İnstagram’da özellikle genç kuşağın en çok yarıştığı konu takipçilerinin fazlalığı oluyor. Ne kadar fazla takipçim olur ise o kadar çok tanınırım mantığı ile takipçi kasma da denilen takipçi artırımı için İnstagram’a reklam parası verenler dahi oluyor. Bu aşamada da sosyal medyadaki yani instagram takipçi rakamlarını yükseltmeye yarayan birçok yeni firma ortaya çıkıyor. www.takipcial.com.tr adlı site de bu hizmetleri sunan bir firma olarak son döneme damga vurmuş bir firmadır. Tamamı ile gerçek insanların hesapları ile beğeni ve takip yapan firma, hizmetini garantili bir şekilde satmaktadır.
Daha Fazla Takipçi Sayısı
www.takipcial.com.tr adresine giren her kullanıcının karşısına öncelikle iki ayrı sarı renkte kategori çıkmaktadır. Bunlardan instagram takipçi satın al kısmındakine tıklayanlar uygun fiyatlar ile kaliteli bir takipçi kitlesine ulaşabilmek için adım atmış, yani satın alma sayfasına girmiş olmaktadırlar. En çok ticaret yapanların uğradığı sitede en yüksek paket olan 100 TL’lik paketin içeriğinde 10.000 takipçi + 2.500 takipçi verilir iken bu takipçilerin her birinin de aktif olacağı garanti ediliyor.
Daha Fazla Beğeni Sayısı
İnstagram beğeni satın al kategorisindeki en yüksek fiyatlı paket olan 1.000 liralık pakette her ay her paylaşılan fotoğrafa beş bin adet otomatik beğeni sözü verilmektedir.
 
ADVERTORİAL
 
Editör: Vitrin Haber