İnstagram da takipçi kasma için pek çok başarılı yöntemler vardır. Fakat bunları önemli bir kişisel bilgi olan hesap şifrenizi vermeden yapabilmek önemlidir. Bu sebeple en kolay ve en etkili yöntemlerden biri olan takipçi kasma siteleri bazen bu konuda sınıfta kalabilmektedir.

Şifresiz olarak takipçi kasmak için ihtiyacınız olan korunaklı ve güvenilir bir smm paneli size yardımcı olabilir. Bu paneller arasından da en başarılı sitelerden biri Takipçi Matik’tir. https://takipcimatik.net ulaşabileceğiniz en güvenilir şifresiz takipçi kasma yöntemi olarak kullanabilirsiniz. Bu yöntem ile istediğiniz sayıda ve aktif olacak pek çok takipçiye sahip olabilirsiniz.

Sürekli Takipçi Arttırın

Şifresiz İnstagram takipçi kasma birçok İnstagram kullanıcısının hata yaptığı ve başarısız olduğu noktalardan biridir. Çünkü en çok kullanılan yöntemler için genel olarak şifre kullanımı gerekmektedir. Fakat şifresiz İnstagram takipçi kasma artık öyle sanıldığı gibi zor ve meşakkatli bir işlem olmaktan çıktı. Pek çok Smm paneli artık şifresiz bir şekilde kullanılabiliyor. Oluşturacağınız basit bir üyelikle bu hizmete ulaşabilirsiniz.

Bunun yanı sıra İnstagram hesabınızda da yapabileceğiniz basit yöntemlerle sürekli olarak takipçi artırımı yapabilirsiniz. Örneğin hesap gizliğinizi açıp, İnstagram’da ilgi çekebilecek farklı ve eğlenceli içeriklerle keşfette yer alabilirsiniz. Bunun yanı sıra daha pek çok basit ve etkili fotoğraf ve hikaye hileleriyle de şifresiz İnstagram takipçi kasma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Takipçi matik son derece güvenli bir hizmet vermektedir

Takipçimatik hem ödeme koşulları hem de verdiği hizmet ile sizlere son derece güvenli bir çalışma sunar. Platforma ücretsiz bir şekilde kayıt olmak mümkündür kayıt olmanın ardından platformu kesinlikle herhangi bir biçimde sosyal medya platformlarını da dair şifreleri sizden talep etmez e-posta adresi üzerinden kayıt işlemi gerçekleştirilir. Ayrıca Takipçimatik ödeme altyapısını da lisanslı 3D secure ödeme sistemi ile düzenlenmiştir. Bu yüzden içiniz rahat bir biçimde bu hesabınızın banka kartı kredi kartı havale ve EFT işlemleri ile ödeme yapabilmeniz mümkündür.

Hesabım çalınır mı diye kaygılanmanıza gerek yok

Platform üzerinden satın almış olduğunuz yorum takipçi beğeni ya da herhangi bir hizmetle ilgili takipçi matik sizden şifre veya başka bilgileri istemez. Hizmet verebilmesi için sadece hesabın kullanılacağı profil ve gönderirdim linki bilmesi Bu yüzden ister YouTube ister Instagram ister Twitter veya Facebook platformlarında olsun bireylerin takipçi gönderi ve beğeni satın alırken hesaplarının çalınma riskini düşünmelerine gerek yoktur. Ayrıca kuruluş satın aldığı ve müşterilerine verdiği hizmetler neticesinde bu hizmetlere üçüncü taraflarla kesinlikle paylaşma maktadır. Servislerde gerçek ve bot etkileşimler ayrı ayrı özellikle de garantili yani telafili servislere satın almanız takipçi sayısının düşmesi durumunda tekrar ücretsiz olarak yüklenmesine olanak sağlar. Bu durumda tüketicinin avantajınadır.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber