Günlük kağıt işlemlerinin yoğun olduğu ofis, devlet daireleri, noterler gibi kurum ve kuruluşlarda kırtasiye malzemelerinin tüketimi fazladır. Kullanılan malzemelerin kalitesi ve fiyatı işletmeler için önemlidir. İşletmeniz için hem kaliteli hem de ekonomik ofis kırtasiye ürünleri almak için fazla araştırmaya girmeniz gerekmiyor.

 Ofiscim.com sitesinde ofinizle ilgili bütün ürünleri ve sarf malzemelerini bulabilirsiniz. Hızlı siparişle ve gönderim sayesinde iş veriminiz düşmeden ve sekteye uğramadan malzemelere kavuşuyorsunuz. Böylece kaliteli ürünleri indirimli ve çok uygun fiyat almış oluyorsunuz.

 Ofis Kırtasiye Ürünleri Nelerdir?

 Siteye girdiğinizde bütün ürünlerin ana kategorilere ayrıldığını görebiliyorsunuz. “Ofis Kırtasiye” kategorisini tıkladığınızda bu kategorinin de listelendiğini görebilirsiniz. Masaüstü, kalem ve yazı gereçleri, dosyalama ve arşivleme, ambalaj ve paketleme, sunum ve planlama başlıkları altında ihtiyacınız olan ürünlere ulaşabilirsiniz.

 Masaüstü, kalem ve yazı gereçleri bölümünde, günlük kullanım sağladığınız ürünler bulunuyor. Ataş, bant, makas, çöp kovası, zımba, delgeç, sumen, her türlü kalem ve mürekkep çeşitleri gibi sürekli kullanılan araçlar bulunuyor. Sitede kaliteli ve bilinen markaların ürünleri bulunuyor. Örnek olarak makası sıradan bir ürün olarak görebilirsiniz. Fakat yoğun kullanımlarda makasların çabuk işlevlerini kaybettiklerini unutmamalısınız. Ayrıca sık kaybolma ihtimalleri olduğundan makaslar da önem arz ediyor. Sitede; Mas, Cassa, Noki markaların her ebatta makasları bulunuyor.

 Dosyalama ve arşivleme bölümünde, arşiv kutuları ve dosya çeşitleri bulunuyor. İş yükünüzü azaltacak ve düzeninizi sağlayacak kutu ve dosyalar sayesinde iş veriminiz de artacaktır.

 Ambalaj ve paketleme bölümünde, koli bantları, lastikler, etiketler, streç filmler bulunuyor. Bu kaliteli ürünler sayesinde gönderimleriniz sağlam şekilde yerine ulaşacak veya arşivleme yapacaksınız.

 Sunum ve planlama bölümünde, yazı tahtaları, sunum panoları (mantar, yapışkan, kumaş), evrak imha makineleri, flipchart kâğıtları, laminasyon sarf malzemeleri bulunuyor. Çalışma ortamınıza modern bir hava katacak ve iş veriminizi yükseltecek bu malzemeleri hızlı şekilde uygun fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.

 Kağıt Ürünleri

 Kurum ve kuruluşlarda gün içinde en çok tüketilen fotokopi kağıdı çeşitleridir. Fotokopi makinesinde, çıktılarda ve yazışmalarda kâğıt türlerini yoğunlukla kullanıyorsunuz. İş veriminizin düşmemesi için kâğıtların kaliteli olması ve sürekli elinizin altında bulunması önemlidir.

 Sitede, Master ve Navigatör marka fotokopi kâğıtları satılıyor. A4 olan bu fotokopi kâğıtlarının ağırlığı 80 gramdır. Herhangi bir sıkışma yapmadan ve yırtılma olmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kâğıtlar koli olarak satılıyor. Her kolide 5 top kâğıt bulunuyor. İhtiyacınız ölçüsünde sipariş verebilirsiniz.

 Bütün ürünler, ücretsiz kargo avantajıyla 3 gün içinde gönderiliyor. Ödemelerinizi kredi kartıyla yapma imkânınız da bulunuyor.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber