İç mimari proje olarak 2017 yılında faaliyete başlayan Nou İç mimarlık ismindende anlaşıldığı gibi iç mimar sektörüne yeni bir bakış kazandırmayı hedeflemektedir.Her malzemenin iç mimaride birden çok işlevi ve farklı görsel zevkleri olabilir. Bunu son yıllarda yeni tasarımlarda görmekte mümkün Nou iç mimarlık firması faaliyetlerinde özgün ve modern projeler yapmaktadır.

İlk çalışmalarına ev dekorasyonu olarak başlayan firmamız ofis dekorasyonu ve otel dekorasyonu olarak ilerlemiştir. Her projede daha çok ileriye gitmekle beraber sanat kaygısıyla yapılan çalışmalar müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. Proje çözümü ve 3d görsel olarak gözleri doyuran çalışmalar sıradanlıktan uzak elit olacak şekilde hazırlanmaktadır.Kullanıcı için en iyi çözümü sunmak bizim işimiz bununla birlikte Nou İç Mimarlık firmasının kurucusu  iç mimar Mervan DİNCER özellikle detay çözümlerinde sizler için bir çok püf noktayı açığa çıkarmaktadır.

Hiçbir çalışma göründüğü gibi değildir mekanın istekleri ve kullanıcının istekleri bir araya geldiğinde sınırlı mekan ve bütçe isteklerinizi ortaya çıkarmakta problem teşkil edebilir.Böyle durumlar da sizler için eskiz boyutunda ki görsel çalışmalarımız mekanı defalarca ele alarak işleyen her dokunuş biraz daha mükemmelliyetçiliği hedef alır olacaktır. İç mimar fiyatları konusunda bilgilendirme almak ve daha detaylı bilgiler için http://www.nouicmimarlik.com/

Advertorial

Editör: Vitrin Haber