İnternetin yaygınlaşmasına paralel olarak bilgisayar kullanımı da artmıştır. İnsanlar birçok işlerini bilgisayarlarla yaptığından sağlam ve uzun ömürlü bilgisayarlar öne çıkmaktadır. Dünya genelinde en fazla bilinen bilgisayar markalarından biri olan HP müşterisine her zaman en kaliteli bilgisayarları sunarken aynı zamanda servis konusunda titiz davranmaktadır. Ülkemizde de fazla tercih edilen HP bilgisayarların tamir ve bakımı alanında uzman www.HPservisturkiye.com müşterilere HP laptop servisi için kaliteli hizmet veriyor. Firma, deneyimli ve uzman personelle çalışmakta ve markanın imajına zarar gelmemesi adına her türlü bakımı ciddiyetle ele almaktadır.

HP Servis Neler Yapıyor?

Firmanın uzman personeli HP bilgisayarların tamiri alanında hem deneyimlidir hem de yenilikçidir. Bu sayede, HP bilgisayarların tüm sorunlarını en kesin şekilde çözebiliyorlar. Firma,

HP notebook servis için garantili hizmet veriyor. Müşteriler tüm sorunlar için firmaya başvurabiliyorlar.

- HP Klavye Tamiri

- HP Şarj Adaptörü Tamiri

- HP Batarya – Pil Tamiri

- HP Lcd Ekran Tamiri

- HP Anakart Tamiri

- HP Cpu Fan Tamiri

- HP Notebook Kasa ve Menteşe Tamiri

- HP HDD - DVD-RW Tamiri

Tüm bu işlemler firma tarafından sağlanan hizmetler arasındadır.

HP Servis Avantajları

Profesyonel teknik ekiple hizmet veren firma, HP notebook servisi için güvenilir bir adrestir. Firmanın profesyonel hizmet anlayışının yanı sıra, 7/24 müşteri destek hattı ve Türkiye genelinde ücretsiz kargo desteği, firmanın müşterilerine sunduğu avantajlardır.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber