Topuklu ayakkabılar, kadınlar tarafından en sevilen ayakkabı modelleri olup gerek sosyal gerekse de iş hayatında oldukça önemli birer konumda yer almaktadır. Topuklu ayakkabılar üzerinde olan ve her geçen günde katlanarak artan bu yoğun ilgi nedeniyle topuklu ayakkabı sektörü oldukça gelişmiş olup günümüzde yüzlerce markanın binlerce farklı ürünü piyasada yerini almaktadır.

Ancak gerek topuklu ayakkabı tasarımlarında kullandığı yenilikçi tasarımları gerekse de üretimlerinde kullandıkları 1.sınıf kalitedeki deri malzemeleri ile sektöründe ön plana çıkan H&K Glow, farklı yükseklikteki topuklu ayakkabı üretimleri ile her yaş grubundaki kadına hitap etmektedir.

H&K Glow süet, rugan ve baskılı deri gibi farklı deri ürünlerine tasarımlarında yer verirken deriye olan bakış açısına büyük bir yenilik ve farklılık getirmiştir. Firma, deri topuklu ayakkabı üreten diğer pek çok firmaya karşın ayakkabılarının topuk kısımlarında çelik topuk kullanarak konforu ve güvenli kullanımı en üst düzeye çıkartmaktadır.

Günlük veya abiye kullanım konusunda oldukça geniş bir ürün skalasına sahip olan H&K Glow, birbirinden farklı tarzdaki onlarca ürününü, 1.sınıf kalitedeki malzemelerle ve el işçiliği ile hazırlamaktadır.

Deri Topuklu Ayakkabı Fiyatları

Deri, cinsine ve üzerinde gerçekleştirilen işlemlere göre farklı fiyat aralıklarına bürünmektedir. Kaliteli bir deri üzerinde gerçekleştirilen doğru tabaklama ve finisaj işlemleri ile oldukça dayanıklı bir hale gelirken uzun süreli kullanıma da imkan sağlamaktadır.

H&K Glow bünyelerinde satışa sundukları deri topuklu ayakkabı ürünlerinde kullandıkları deri ve deri ürünlerini kendileri hazırlayarak müşterilerine 1.sınıf kalitede ürünler sunmaktadır.

  • Gerek bitkisel veya madensel tabaklama,
  • Gerek finisaj,
  • Gerekse de tasarım uygulama işlemlerinin her aşamasında kalite kontrol testleri gerçekleştirirken bu aşamalı kalite testleri sayesinde üst düzey kalitede ürünler oluşturmaktadırlar.

Hazırladıkları derileri, modern çizgiler doğrultusunda özel atölyelerde özel tasarımcıları ile birlikte el işçiliği ile hazırlayan H&K Glow, bu sayede sektöründe hem üst düzey kalitedeki ürünleri ile ön plana çıkarken uygun fiyatlı ürünleri sayesinde de müşterilerinden büyük beğeni kazanmaya devam etmektedir.

Şık Deri Topuklu Ayakkabı Tasarımları

Ayakkabı bir kadının tarzını yansıtan imza bir parçadır. Bu açıdan bakıldığı zaman her kadının tarzı ve beğendiği ayakkabı modelleri düşünüldüğü zamanda çok farklı ayakkabı seçenekleri ortaya çıkmaktadır. Ayrıca hayal gücünün sonsuz dünyası içerisinde her sezon çıkan yeni trendler ve özel tasarımlar ile de çok daha büyük bir dünya haline gelmektedir.

H&K Glow koleksiyonunun içerisinde yer alan tasarımlar şık ve hoş olması ile dikkat çekerken aynı zamanda da pek çok kadının aklından da uzun zamandır aradığım ayakkabı modelini buldum düşüncesi de geçmektedir.

Bej örgü kalın bantlı topuklu ayakkabı modelinden çift kullanımlı siyah topuklu ayakkabı modellerine kadar klasik, spor ve gece şıklığına uygun eşsiz tasarımları sizlere sunmaktadır. Deri zamansız olan değerli bir malzemedir. Geçmişi eskiye dayanan derinin çok farklı kullanım alanları olsa da son yıllarda ise de ayakkabı modasının vazgeçilmezi olmuştur.

Kullanım açısından rahat olmasının yanında da renk ve desen detaylarının eklenmesi ile de yepyeni bir boyuta ulaşmaktadır. Güzel ve iddialı bir tasarımda da hayat bulduğunda ortaya sadece bir topuklu ayakkabı değil aynı zamanda da bir sanat eseri ortaya çıkmaktadır.

Kombin yapılırken kıyafetler seçildikten sonra sıra ayakkabıya gelmektedir. Şimdi ise durum tam tersidir. İlk önce ayakkabı seçilmekte ve sonrasında ise de kalan parçalar birleştirilmektedir. Hem şık hem de rahat bir ayakkabı arıyorsanız H&K Glow koleksiyonunu incelemeli ve kararınızı daha sonra vermelisiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber