2006 yılından bu yana Dell servis sektöründe hizmet veren şirketin en büyük özelliklerinden birisi müşterilerini memnun ve mutlu etmektir. Çözümlere ve sonuçlara odaklı çalışmayı prensip haline getirmiş olan firmada, müşterilere verilen hizmet kalitesini artırmak ve mutlu etmek birinci önceliktir.

Sektör Geçmişi ve Ulaşılabilirlik

13 yıldan fazla süredir içinde bulundukları sektörde, danışanlarına ve müşterilerine destek vermekte ve onların sevgisini ve dostluğunu kazanmaktadır. Teknik destek ekibi sunan şirket, bu özellikleri sayesinde her geçen gün hacmini artırmaktadır. Uzman bir kadroya ve alanında bilgi birikimi olan yönetim kadrosuna sahip şirkette, yeniliklerin peşinden koşan ve çağa ayak uydurmaya çalışan pek çok genç uzman da vardır. Sistemlerini verdikleri hizmetlerin garantisi olarak gösteren firma, müşterilerinin memnuniyetini kazanmayı başarmıştır. Özellikle laptop servis alanında gerçekleştirdikleri tamir ve tadilatlar ile müşterilerinden tam not almayı başarmışlardır.

Uzman Teknik Servis ve Hızlı Çözümler

Cihazların tamiri konusunda da oldukça yardımcı olan bir teknik servise sahip olan Dell servisi müşterilerinin cihazlarını daha iyi kullanabilecekleri seviyeye getirmekte ve daha iyi çalışmasını sağlamaktadır. Kurulduğu günden bu güne Dell servisi olarak hizmet veren firma, hızlı çözümü kaliteli teknik destek ekibiyle sunarak alanında ilklere imza atmaya devam etmektedir. Özellikle teknolojik durumlarda hızlı çözümlerin en iyi sonuçları getireceğini bile servis, müşterilerinin de bilgisayarlarına çabuk kavuşmak istediğini bilmektedir.

Yedek Parça Hizmeti ve Tercih Edilirlik

Aynı zamanda yedek parça hizmeti de veren firma, gerekli donanımları da sağlamakta. Bozulan adaptörlerin yerine yenisini, garantili bir şekilde sizlere temiz edebilen firma, ekran, ekran çerçevesi, kasası, bir diğer donanım olan klavye gibi pek çok ürünün de satışını yapmaktadır. Ürünlerin tamiri ve tadilatı konusunda hem uzman ekibiyle hem de kaliteli yedek parçalarıyla hizmet veren firma, sektördeki pek çok servisten hem daha kaliteli hem de daha hesaplı bilgisayar tamiri yapmaktadır. Müşteri odaklı olmaları, müşterileri tarafından güvenilmeyi ve sevgiyi beraberinde getirmektedir. Yaptıkları bakımlar ile bilgisayarlar ilk günkü haline geri dönmekte ve uzun süreler daha kullanılabilmektedir.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber