Her şey dahil otel, 1990’lı yıllardan beri en çok tercih edilen tatil konseptidir. Bu otel konseptinde sabah kahvaltısı, öğlen yemeği, akşam yemeği ve öğün aralarında alınan otelin belirlediği yiyecek, içecek, ikramlar için ekstra ücret ödemenize gerek yoktur. Yaz aylarının gelmesiyle beraber hepimizin tatil ihtiyacı arttı. Ucuz ve hesaplı tatil deyince akla gelen her şey dahil otellerde bütçe dostu bir tatil yapabilmeniz için tüm fırsatları içeren dönemleri sizler için araştırdık. Bodrum, Antalya, Çeşme, Kuşadası, Belek, Side, Kemer gibi Türkiye'nin önde gelen tatil beldelerinde her bütçeye uygun tatil planlamanız mümkün. Bütçe dostu tatil deyince akla gelen her şey dahil oteller özellikle Antalya ve ilçelerinde oldukça fazla.

Her şey dahil otellerde ucuz rezervasyon nasıl yapılır?

Türkiye’nin en gözde tatil bölgelerinde uygun fiyatlı tatil yapmak isteyenlerin aklına gelen ilk otel konsepti her şey dahil oteller oluyor. Bu otellerde ucuza rezervasyon yaptırmak isterseniz takip etmeniz gereken kampanya dönemleri mevcut. Özellikle erken rezervasyon dönemlerinde %50’ye varan indirimli rezervasyon yaptırmak mümkün. Erken rezervasyon dönemi kasım ayında başlayıp haziran ayına kadar devam ediyor. İlk dönem erken rezervasyon kampanyasında indirim oranları hem daha yüksek oluyor hem de otellerin odaları dolmadığı için dilediğiniz otelde dilediğiniz odayı seçebilme imkânınız doğuyor. Erken rezervasyon dönemini kaçırmanız halinde son dakika fırsatları ile %35’e varan indirimleri yakalayabilirsiniz. Özelikle çocuklu aileler için her şey dahil oteller arasından çocuk ücretsiz, 2 çocuk ücretsiz olanları tercih ederseniz uygun fiyatlı otel rezervasyonu yaptırma şansını yakalayabilirsiniz.

En İyi Her Şey Dahil Oteller Nerede?

Türkiye yaz kış tatil yapmaya elverişli bir bölge. Ülkemizin hemen her bölgesinde her şey dahil otel olarak hizmet veren kuruluşlar mevcut. En gözde her şey dahil otellerin olduğu şehir ve ilçeler arasında Alanya, Kemer, Side, Belek, Çeşme ve Kuşadası geliyor.

Editör: Vitrin Haber