Her ne kadar soğuk havalarda yağmurdan ve kardan korumak amacı olsa da şemsiye arapça kökenli bir kelime olup şems güneş anlamına gelmekte ve güneşin sıcağından sakınma amaçlı üretilmiştir.

Kadın, erkek ve çocuk şemsiyeleri kış aylarına has dayanıklı ve küçük ebatlı üretilirken daha geniş boyutlu plaj ve bahçe şemşiyesi  ortamın sıcağından korunmak amaçlı üretilmektedir.

Şemsiye

Her renk ve değişik modellerde üretim yapan firma mevsimlik şemsiye ihtiyacınızı giderir. 3 parçadan oluşan şemsiyenin üst kısmı su geçirmez özellikli kumaşlardan gövde yani iç kısmı paslanmaz çelikten üretilir. Tutma kısmı olan üçüncü bölme ise soğuğa karşı koruyucu özellikli plastik veya ahşaptan üretilir. Şemsiyeleri saklamak içinde ayrıca şemsiye kılıfı vardır.

Sektörde Yer Alır

Yarım asırdır sektörde yer alan firma kişiye özel şemsiyeler ve dış mekan şemsiye üretimi yaparak günün trendlerine göre şemsiye üretir.

Firmanın ürettiği kışlık şemsiye çeşitleri;

  • Uzun saplı şemsiyeler
  • Kısa, katlanabilir şemsiyeler
  • Otomotik saplı şemsiyeler
  • Gövde içindeki tel sayısına göre şemsiyeler
  • Mikro ve mini şemsiyeler bunlar olmakta ayrıca bahçe ve plaj şemsiyesi için yine firma ürünleri dayanıklı olduğu için tercih edilmelidir.

Babadan oğula geçen şemsiyelik mesleğini başarılı bir şekilde yürüten firma yazlık şemsiyeleri standartlarda üreterek ayarlanabilir, dış etmenlere dayanıklı ve dubaları ile satışa sunar.

Uygun fiyatlı, uzun süre dayanıklı şemsiyelere sahip olmak için firma ile iletşime geçebilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber