Emek Sağlık firmamız, ile birlikte elektrikle çalışan havalı yatak ve diğer farklı medikal ürünlerin hem üretimini hem de pazarlamasını gerçekleştirmektedir. Firmamız bununla da sınırlı kalmayıp, ürünlerin teslimatı ve kurulum konusunda da yardımcı olmaktadır. Tüm teknolojik yöntemlerle birlikte, hasta sağlığı, rahatı ve konforu konusunda müşteri memnuniyeti daima önceliğimizdir.

Sunulan tüm ürün çeşitliliğinde, teknik servis ekibimiz garanti kapsamı içerisinde mağduriyet yaşanmaması adına çalışmaktadır. Böylelikle satış sonrası destek biriminden de tüm müşterilerimiz faydalanabilir. Medikal ürünlerin teslimatında ve kurulumunda ücretsiz bir hizmet sağlanır. hizmetlerinde serum askısı ile piller ücretsiz olarak sunulur. Sektörünün lider firması olarak anılan Emek Sağlık markası, ilgili konularda size yardımcı olmak adına her zaman hazırdır. Bir telefon uzağınızda yer alan firmamızla iletişime geçebilir ve merak ettiklerinizi de sorarak bilgi alabilirsiniz. Uygun fiyatlarımız ile sizlere yardımcı olabiliriz.

İstanbul'un tüm ilçelerine hizmet sağlıyoruz. Hasta yatağı kiralama, diğer ekipmanlar ile birlikte kurulum sağlanarak tamamlanır. Hastanın ihtiyacı olan ne varsa, temini eksiksiz bir şekilde gerçekleştirilir. Hasta yataklarında havalı yatak, ergonomik, visco yatak gibi farklı çeşitler sunulur. Tüm yatak çeşitleri için de oldukça ekonomik bir fiyatlandırma mevcuttur. Medikal malzemelerin satışı online olarak adresimizden de kolayca gerçekleştirilir. Uygun hasta yatağı fiyatları, 2 yıllık garanti belgesi ve 10 yıl yedek parça garantisi ile sunulmaktadır.

Hasta Güvenliği ve Konforu Daima Önceliğimiz

Hasta yatağı kullanımı ihtiyacı yaşayan tüm insanlar için, onları rahat ettirebilmek bizim önceliğimiz. Kullanım rahatlığı sunabilmek için en kaliteli malzemeler ve en gelişmiş teknikler ile çalışıyoruz. Hayati ihtiyaçları için bakıcıya bağımlı olmadan yaşatabilmek de amaçlarımızdan birisidir. Bu anlamda kiralama hizmetlerimiz ile sunulan tüm yataklar, farklı ihtiyaçlara göre farklı çeşitlerle hazır bulunur. Emek Sağlık firması, rahat ve sağlıklı bir iyileşme dönemi yaşayabilmeniz için her zaman daha iyisi adına çalışmaya devam etmektedir. Bunu yaparken önceliğinin daima müşteri memnuniyeti olduğunu kanıtlamak için de uygun bütçeli fiyatlar sunar.

Yükünüzü Hafifletmek Bizim Görevimiz

Hastaların sağlığı, rahatı ve konforu bizim temel prensibimiz olarak kabul edilir. Bu anlamda hasta yakınlarının da rahat edebilmesi açısından yüklerini hafifletmeyi amaçlıyoruz. Sağlıklı yatak seçenekleri ile hastaların daha kısa sürede daha iyi bir konuma geçmesi için hasta yakınlarının da daima yanındayız. Üretimden teslimata, kurulumdan satış sonrası desteğe kadar her aşamada alanında uzman ve deneyimli bir ekip ile çalışıyoruz. İşimizi severek yapmanın yanında, dünya sağlık standartlarına uygun şekilde hizmet veriyoruz. Böylelikle kısa sürede sektörün lider firması konumuna yükseldik.

Farklı yatak çeşitleri sunarak farklı hastalara aynı hizmetle ulaşabilmeyi mümkün hale getirdik. Hastanın tedavi ve iyileşme sürecinde, onu en iyi şartlar altında dinlendirebilmek adına, Emek Sağlık firması olarak daima sizinleyiz.



ADVERTORİAL
Editör: Vitrin Haber