Her işletme sahibi iş yerinin rakiplerine göre daha önde olmasını ister. Ama bunun en önemli yolu işletmeye ait olan bilgisayarların daha fazla kullanılabilir özellikte olmasıdır. Yani hem hızlı, verimli ve güvenli bir şekilde dijitalleşmeye geçmek her bakımdan daha fazla avantajlı olacaktır. Windows 10 pro tam da bu ihtiyaçlarınızı göz önüne alarak sizlere destek olmayı hedefeler. Diğer sürümlerin aksine Windows 10 pro da çeşitli özellikleri bir arada bulabileceksiniz. Örneğin video ve fotoğraf düzenleme işlemleriniz için Windows 10 pro yeterli olacaktır. Bu nedenle bilgisayarınıza ekstra bir program yüklemenize de gerek kalmaz. Dolayısı ile daha profesyonel işlere imza atmak adına siz de hemen mevcut Windows sürümünüzü windows 10 pro satın al işlemleri ile yükseltebilirsiniz.

Windows 10 pronun en sevilen özelliklerine bakacak olursak;

  • Zaman çizelgesinde geçmiş etkinliklere dönebilirsiniz,

· Tüm uygulamaları tek bir ekranda bir araya getirip, yan yana yerleştirebilirsiniz,

· Windows 10 ile odaklanma yardımı alabilirsiniz. Bu sayede odaklanmada hiçbir sorun yaşamazsınız,

· Şık ve görsel tasarımı ile bilgisayarınıza yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz,

· Gece çalışanlar için gece ışığı özelliği mevcuttur. Bu sayede göz ağrısı ve göz yorulması yaşanmayacaktır,

· Kolay bir şekilde ekran görüntüsü alabilirsiniz,

· Cihazınızdaki fotoğraflara daha kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz,

· Yazmayı sevmeyen veya yazarak vakit kaybetmek istemeyen kişiler, konuşarak hızlı bir şekilde aradıklarına ulaşım sağlayabilir,

  • Teknik yardımlara daha kolay erişebilirsiniz,

Tüm bunları her zaman pratik bir şekilde yapabilmek için windows 10 pro lisans satın al demeniz yeterli olacaktır.

Ayrıca Windows 10 pro tüm bunların yanında sizlere dokunmatik ekran özelliği sunmaktadır. Kızıl ötesi görüşleri sayesinde parmak izi okuma ve yüz tanıma özelliği mevcuttur. Bilgisayarınızı yabancı kişilere karşı bu şekilde güven içinde şifreleyebilirsiniz. Öte yandan kalem özelliği ile de çizimlerinizi daha kolay yaparak, vakit kaybından tamamen kurtulabilirsiniz. Güvenilir bir web sitesinden windows 10 satın al işlemi yapmanız tüm bu pratik işlemler için yeterli olacaktır.

 Advertorial

Editör: Vitrin Haber