Türk insanımız her yerde çaya ihtiyaç duyarlar. Sabah kahvaltılarında, öğle ve akşam yemeklerinden sonra ve hatta misafirleri geldiğinde bile ilk ikram edeceği içecek bir bardak sıcak çay oluyor. Saat fark etmeksiniz günün her saatinde tüketilebilen çay uyarıcı ve dinlendirici özelliği sahiptir ve hem bedensel hem de zihinsel yorgunluğu vücuttan dışarı atmaktadır. Çay üretiminin yoğun olduğu ülkemizde, insan sayısını fazla olduğu büyük küçük çaplı işletmeler de çay ihtiyacı çaydanlık ile karşılayamamaktadır. Bunun için özel üretilen devreye girer. Her işletmenin ve her esnafın en büyük ihtiyaçlarında birisi olan çay kazanı geniş hazneye ve özelliklere sahiptir.

 Çay Kazanlarının Kullanım Alanları Nelerdir?

günümüzde tüm işletmelerde, kahvehanelerde, restoranlarda, otellerde, lokantalarda fabrikalarda ve bankalarda kullanılmaktadır. Türk kültürüne en uygun içecek olan çayı en lezzetli hali ile tüketiciye sunan çay kazanları, firmamız tarafından özel yöntemlerde imal edilerek işletme sahiplerinin ihtiyaçlarına sunulmaktadır. Firmamız tarafından üretilen çay kazanları geniş hazneye sahip olduğundan dolayı yüzlerce bardak çayı 30 dakika içerisinde hazır etmektedir. Çay kazanını en küçüğü bile 30 bardak çayı rahatlıkla yapmaktadır. Kazanını büyüklüğüne göre farklılık gösterdiğinden dolayı yaklaşık 10 çaydanlığın yaptığı çayı tek seferde yapmaktadır.

Kahvehane Kafeler ve Ofislerde Çay Kazanı Kullanımı

Çay kazanları kahvehaneleri kafeler, ofisler ve çay içimini yoğun olduğu her türlü işletme ve fabrikalarda en önemli ekipmandır. Bu nedenle bu araçların kalitesi kadar da üzerinde durulması gereken önemli bir konudur. Fiyatlar özelliklerine, kalitesine, modeline göre değişmektedir. Firmamız tarafından üretilen çay kazanları;

Doğal gazlı çay kazanı,

Tüplü çay kazanı,

Elektrikli çay kazanı

Bu çay kazanlarını hepsi de farklı özelliklere sahip olan işlevsel ekipmanlardır. Bunun dışında çay kazanları paslanmaz çelik, bakır gibi malzemelerden yapıldığından dolayı uzun yıllar gönül rahatlığı ile kullanılmaktadır. Özellikle bakır çay kazanları ortama otantik bir görünüm kazandırdığından dolayı hem işletme sahipleri hem de işletmeye gelen müşteriler tarafından büyük ilgi görmektedir. Çay kazanı modelleri ve fiyatları için   online adresini ziyaret edebilirsiniz.



ADVERTORİAL

 

 
Editör: Vitrin Haber