Halı saha ayakkabısı ile krampon arasında bazı farklılıklar vardır. Ancak bu farklar genel olarak iki ayakkabının arasındaki özelliklerden kaynaklanmaktadır. Seçim şansı yine kişilerin kendilerine aittir. Ancak bazı zeminler için halı saha ayakkabısı daha uygunken bazı zeminler için krampon çok daha uygundur. Bu nedenle de seçimler genel olarak zeminlere göre yapılmaktadır.

Halı Saha Ayakkabısı Özellikleri Nelerdir?

Halı sahanın sert bir zemini vardır. Bu nedenle de halı saha da yüksek tabanlı ve esnek bir yapıya sahip olan ürünler tercih edilir. Yumuşak bir yapısı olan aynı zaman geniş bir yapıya sahip ve kışı dişi olan ayakkabılar halı saha için oldukça uygun olan ürünlerdir. Çivisiz olarak üretilmiş olan ayakkabılar da halı saha da kullanım için uygun olan ürünlerdir. Sık bir diş yapısı olan ve silikon taban olarak üretilen ayakkabılar da halı sahaya uygun olan ürünler arasındadır. Bu ayakkabı seçimlerinin önemli olduğunun unutulmaması gerekmektedir. Çünkü yanlış seçilen ayakkabılar sakatlanamaya neden olan ayakkabılardır. Bu da istenmeyen durumlar arasında yer almaktadır.

Krampon Özellikleri Nelerdir?

Krampon ayakkabı bir futbol ayakkabısı olmaktadır. Halısaha Krampon ayakkabılarının kendi içerisinde farklı çeşitleri bulunmaktadır. Her ayakkabının da uygun olduğu alanlar bulunmaktadır. Suni bir çim saha için kısa çivileri bulunan, geniş, kauçuk tabanlı bir kramponun tercih edilmesi gerekmektedir. Toprak bir zemin üzerinde yer alan çim sahada yapılacak olan maçlar için yumuşak ve üst yüzeyi ince deriden olan bir krampon tercih edilmelidir. Çünkü yumuşak olan ve esnek bir yapısı bulunan krampon performansın artmasına yardımcı olmaktadır. Gerçek bir çim saha için krampon çivilerinin uzun ve sert olması gerekmektedir. Çünkü sert zeminlerde çivili modelleri en iyi hizmeti vermektedir. Çamurlu bir zeminde oynanacak olması durumunda kaymayı engelleyen bir modelin tercih edilmesi gerekmektedir. Çünkü çamur kaymaya ve sakatlanmaya neden olmaktadır. Bu nedenle de ayakkabının bu durumu engellemesi gerekmektedir.

Tercih İşlemi Nasıl Yapılmalıdır?

Ayakkabılar arasında bir tercihte bulunurken daha çok hangi zemin üzerinde oynayacağınıza göre bir tercihte bulunmanız gerekmektedir. Çünkü bu durum tercih yaparken en doğru seçenektir. Bu sayede hem sakatlanma riskinizi ortadan kaldırmış olursunuz hem de rahat edersiniz. Bunları yanı sıra ayakkabılar arasında bir tercihte bulunurken kendi zevkinizi de göz önünde bulundurmalısınız. Aynı zaman da rahat edeceğiniz bir ayakkabı da olmalıdır.

En Doğru Adres

Sizin seçiminiz ne olursa olsun en doğru adres tabi ki bu firma olmaktadır. En sağlam saha ayakkabısına bu firma ile ulaşabilirsiniz. Üstelik ayakkabılar oldukça sağlamdır. Uzun süre kullanıma uygun olarak üretilmektedir. Sizin rahat etmeniz için sizin için üretilmektedir. Sizin ve çocuğunuzun sağlığını düşünerek işlerini yerine getiriyorlar.  Aynı şekilde kramponun da en iyi çeşidine PlaySports.com.tr sitesi ile ulaşabilirsiniz. Uzman ve dinamik bir ekiple çalışarak işlerini en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışıyorlar. Hızlı ve aynı zamanda da kaliteli bir hizmet sunuyorlar. İhtiyacınıza uygun olarak ürün üretimi gerçekleştiriyorlar. Fikirlerinizi önemsiyorlar. Birçok dünya markasını içlerinde barındırarak aradıklarınızı bulmanızı sağlıyorlar. Takım sporları alanlarında da hizmet veriyorlar. Daha fazla kişiye hizmet vermek için çalışıyorlar. Özel tasarım yapıyorlar. İsteklerinize esnek ve kaliteli çözüm bulmak için çalışıyorlar. Geniş bir portföye sahip olmaktalar. Deneyim sahibi bir sitedir. Bu nedenle de sizi iyi anlayarak isteklerinizi yerine getiriyorlar.  Uygun fiyata satış yapıyorlar. Herkesi düşünerek üretim yapıyorlar. Sizleri hiçbir zaman mağdur etmiyorlar.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber