Özellikle firmaların lojistik, satış ve pazarlama departmanlarında kullandıkları araçları günümüzde kiralama yoluna gitmeleri bu alanda hizmetlerin de önemini bir kez daha ön plana çıkardı. 2015 yılından bu yana hizmet sunan bir firma olarak her zaman kaliteye ve müşteri memnuniyetine önem verdik. Hizmet kalitelimizi üst seviyeye çıkarmak için dijital platformda çalışmayı tercih ederek her alanda olduğu gibi araç kiralama hizmetlerinde de farkımızı ortaya koymayı başardık.

Araç Kiralama Hizmeti

Son dönemlerin en popüler hizmet birimlerinden biri araç kiralama. Yurt dışında yaygın olarak kullanılan ülkeminiz için henüz yeni yen kurumsal olarak farkına varılan bir hizmet çeşidi.

Araç kiralama firmaları sayı olarak giderek artmakta. Burada bu hizmeti almak isteyenler için güvenli hizmet alma seçeneklerini belirlemeleri gerektiği de ön plana çıkmakta. Araçların güvenli olması, güvenli sürüş için tüm bakımlarının yapılmış olması alacağınız hizmetin bedelinden daha önemli detaylardır.

BGR filo olarak türkiye2nin her iline hizmet sunuyoruz. 81 ilden bize ulaşarak araç kiralaması hizmetlerinden faydalanabilmektesiniz. Piyasanın son model araçlarına sahibiz. Bu özeliğimiz sayesinde içiniz rahat ve güvenli şekilde hizmet alımız yapabilirsiniz.

Nasıl Hizmet Alırım

Araç kiralama hizmetini almak isteyenlerin öncelikle bize ulaşması gerekir. Telefon numaralımız ya da mail adreslerimiz üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz ofis ziyaretini yaparak araçları görme şansını da sahip olabilirisiniz.

Web sayfamızı inleyerek farklı illerden kiralama hizmetini yapabilmektesiniz. Sosyal medya hesaplarımız üzerinden de kampanyalımıza ulaşabilir, hizmetlerimiz hakkında bilgi alabilir müşteri yorumlarına ulaşarak bizi daha iyi tanıma fırsatı bulabilirisiniz.

Biz Kimiz?

Araç kiralama firmaları içinde 2015 yılından beri hizmet veren bir şirketiz. Bizi farklı kılan öncelikle 2008 yılında hizmet hayatımıza başlamış olmamız. Bilişim ve teknoloji alanında hizmet sunumuna başlayarak bu alanda başarılı projelere imza attık. Dijital platformda araç kiralama hizmeti sunmak için 2015 yılında otomotiv sektörün girmeye karar verdik. En güvenli şekilde araçlarınızı kullanmanız için dijital platform sunuyoruz. Böylelikle anlık çıkan sorunların hızlı çözümlerine ulaşmanızı sağlıyor, bakım onarım servis hizmetleri konusunda bilgilendiriliyorsunuz. Güvenli sürüş için her türlü alt yapı hizmetin sağlıyoruz.

Hizmetlerimiz Neler?

Geniş bir hizmet ağına sahibiz. Belirli illerde araç kiralama yapmak yerine Türkiye’nin her ilinden talepleri karşılayacak bir alt yapıya sahibiyiz. Bu da bizi ön plana çıkarıyor. Dilediğiniz ilden bize ulaşabilir istediğiniz ayıda aracı kiralayarak size ulaştırmamızı sağlayabilirsiniz.

Binek araçlardan başlayarak her model aracı kiralayabilmektesiniz. İhtiyacınız olan arazi aracı olması halinde model renk fark etmeksizin talebinizi yerine getiriyoruz. Minibüs, otobüs gibi ihtiyaçlarınızı karşılayacak potansiyelimiz bulunmakta. Sınırlar içinde hizmet vermek yerine kısıtlamanın olmadığı müşteri taleplerini hızlı bir şekilde yerine getiren firma olmayı tercih ediyoruz.

Hizmet Ağımız

Hizmet ağımız oldukça geniş. Belirli illerde hizmet sağlamak yerine Türkiye’nin her noktasına ulaşmayı tercih ediyoruz 5 yıllık bir deneyimle bunu yapabilecek bir alt yapıya sahibiz. Bizimle iletişime geçerek talep ettiğiniz aracınız hızlı bir şekilde size ulaştırmamamızı sağlayabilirsiniz.

Hizmet Kalitemiz

Önceliğimiz kaliteli hizmet sunmak. Güvenildiğinizi ön planda tutarak piyasanın son model araçlarıyla çalışmayı tercih ediyoruz. En kaliteli hizmeti en uygun fiyata almanız da misyonlarımız arasında. Kalite her zaman yüksek bedellerde olmamalı. Güvenli hizmet ve kaliteli hizmet her bireyin ulaşmasını sağlamak önceliğimiz. Dilediğiniz zaman diliminde bizlere ulaşarak araç kiralama talebinizi oluşturabilmektesiniz. Telefon numaralımızdan bizlere ulaşabilir, ofis ziyareti yapabilir ya da mail adresimizi kullanabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımız da aktif bir şekilde kullanılmaktadır.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber