Türkiye'de bulunan sertifikalı bayileri ile 81 ile güvenilir servis hizmeti sağlayan Fujitsu servis hizmetinde müşteri memnuniyetine büyük önem veriyor. Güler yüzlü ve işlerinde pratik olan eğitimli personelleri bulunan firmanın forum sayfalarında yer alan kullanıcı yorumlarının da olumlu olması firmanın bu işlemi ne kadar disiplinli yaptığını gösteriyor. Kendisine ulaşan talepler sonrası işlemlerin kısa sürede yapılması için en yakın servis ekibini müşteri adresine yönlendiren firmada işlemlerin yapılması süresi ise sorunun ne olduğuna göre değişiyor.

Servis Hizmetinden Ücret Alınmasını Gerektirecek Şartlar Nelerdir?

Müşterilerine sunduğu servis hizmetinden hiçbir ücret talep etmeyen firma bazı durumlarda az da olsa ücretlendirme yapıyor. Servis hizmeti verilecek ürünün garantisi bittikten sonra başlayan bu ücretlendirmelere ek olarak parça değişimi yapılma durumları da ücret alınmasına neden oluyor. Müşterilerine yıllık olarak garanti süresi uzatma fırsatı da tanıyan firma bu hizmeti ile hem ürününe olan güvenini gösteriyor hem de müşterilerinin ücretsiz hizmet almasını sağlıyor.

Servis Talebi Nasıl Oluşturulur?

Firmadan laptop servis hizmeti almak isteyenlerin Fujitsuservisturkiye.com adresini ziyaret etmeleri ve sitenin sağ tarafında bulunan servis formunu doldurmaları gerekiyor. Bu formu dolduran ve site canlı destek biriminden firma yetkilileri ile iletişime geçen müşterilerin adreslerine firmanın  Fujitsu servisi kısa süre içerisinde ulaşıyor. Ayrıca firma müşteriler tarafından talep oluşturulurken en ufak sorunun dahi yaşanmaması için düzenli olarak bilgilendirme yapıyor.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber