SAMSUN (AA) - Samsun'un Tekkeköy ilçesinde trafodan hırsızlık yapan şüpheliler, elektrik çarpması sonucu yaralanan arkadaşlarının ifadesi sonucu yakalandı.

15 Nisan'da 19 Mayıs Mahallesi'ndeki bir otelin yanında bulunan trafoda elektrik çarpması sonucu yaralanan A.Ş. (19), ihbar sonucu giden sağlık ekiplerince Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince trafoda yapılan incelemede, şalterler, röleler, sigortalar ile bakır yüksek gerilim kablolarının çalındığı, A.Ş'nin de bu sırada elektrik çarpması sonucu yaralandığı belirlendi.

Hastanede iki eli ile bir ayağı kesilen A.Ş'nin tedavisinin ardından ifadesine başvuran polis, zanlının hırsızlığı F.Ş. (25), S.K. (22) ve D.C. (36) ile yaptığını ortaya çıkardı.

Belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, F.Ş. ve S.K'yi "Taksirle yaralama, mala zarar verme, iş yeri ve kurumdan hırsızlık" suçlamasıyla gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

D.C'nin yakalanması için de çalışmalar sürüyor.

A.Ş'nin hastanedeki tedavisi ise devam ediyor.


Kaynak: aa