Hatta çiftler de artık gümüş nişan yüzükleri arasından seçim yapıyor. Bu sayede alyans için ayırdıkları bütçeden de bir tasarruf yapmaya çalışıyorlar. Bütçe sıkıntısı çeken çiftler için gümüş materyalden hazırlanan tasarımların son derece ideal bir seçeneğe dönüştüğünü söyleyebiliriz. Ancak gümüş yüzüklerin bu denli yoğun talep görmeye başlamasının tek nedeni bütçe değil. 

Aynı zamanda nişan yüzükleri son derece şık bir görünüm sunuyor olmasıyla da tercihlerin odak noktası haline geldi. Bu tasarımların şıklıklarıyla altın yüzükleri dahi geride bırakabildikleri biliniyor. Altın kaplama olarak da hazırlanabilen yüzüklerin çiftleri de cezbetmesine şaşırmamak lazım! 

Usta ellerde şekillenen ve muazzam bir şıklığa bürünen  modelleri farklı stillere uygun olacak şekilde süsleniyor. Örneğin klasik giyim tarzına sahip olanlar alyanslarını klasik stilde dizayn edilen modellerden yana yapıyor ve bu sayede alyansının kendi aksesuarları ile uyum yakalaması da zor olmuyor. Aynı şekilde spor giyim tarzına sahip olanlar da spor tarzda dizayn edilen modellere yönelebiliyor. 

Nişan Yüzükleri Her Stile Uyum Sağlayabiliyor

Tasarımcılar gümüş nişan yüzükleri için özel süslemeler de kullanıyor. Örneğin son dönemde takı modasına damga vuran Osmanlı motifleri alyansların süslenmesinde de kullanılmaya başlandı. Osmanlı motifleri ile süslenen bu modellerin otantik bir duruş alması da sağlanabiliyor. Osmanlı motiflerine sıcak bakanlar alyanslarında da bu süslemelerin olmasını istiyor ve tercihini bu yönde kullanıyor. 

Elbette aksesuarların olmazsa olmazlarından biri de parlak taş süslemeleridir. Gümüşten dizayn edilen modeller parlak taşlarla bezenerek çok daha ışıltılı bir form kazanabiliyor. Gümüşün ışıltısı bu tasarımlarda çok daha belirgin bir hale gelebiliyor. Bu yeni modelleri incelemek için internetten de faydalanabilirsiniz. 

Özellikle genç çiftlerin favorisi olan Eylül Alyans web adresinde pek çok farklı tasarım seçeneği beğeniye sunuluyor. Bu modellere göz attığınızda zaten gümüşten hazırlanan tasarımların neden bu kadar yoğun talep görmeye başladığını da fark ediyorsunuz. Gerçekten farklı bir şıklık sunan modeller geniş seçenek yelpazesi eşliğinde incelenebiliyor. Ayrıca bu site üzerinden sipariş de veriliyor. 

Reklamdır:

Eylulalyans.com Sponsorluğunda hazırlanmıştır.



ADVERTORİAL

 

Editör: Vitrin Haber