Kullanım şekli ve amacı farklı olan gecelikler, devamlı yeni modellerle karşımıza çıkmaktadır. Tercih yaparken kendi beğenilerinize yönelik seçim yapılabilir.

Gecelik Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

Gecelik seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri rahatlıktır. Gece uyku için rahat hissedeceğiniz bir gecelik alarak, uyku kalitenizi de yükseltebilirsiniz. Bu nedenle öncelikle buna dikkat etmeniz önerilir. İkinci olarak gecelik hangi malzemeden yapıldı ve cildinizde kaşıntı bırakıyor mu buna bakabilirsiniz. Ter emen pamuklu kumaştan alınan gecelikler en sağlıklı olan malzemelerdir.  Fantezi gecelik dışında günlük kullanımlarda pamuklu ürünlerden yana tercihlerinizi kullanabilirsiniz. Fantezi geceliklerde görsellik daha fazla ön plana çıktığı için kumaş geri planda kalabilir.  Bu ayrımı da bilerek hareket etmekte fayda olacaktır. Fantezi gecelikler genellikle kısa süreli ve arada bir kullanılan ürünlerdir.

www.miraykaya.com.tr sitemizden günlük kullanımlarda gecelikseçerken görsel olarak içinize sinmesi önemlidir. Renk, model açısından kendi tercihlerinizi yansıtan ürünleri kullanmak kendinizi daha iyi hissettirebilir.  Yeni modelleri internet ya da doğrudan mağazalardan takip edebilir, bu şekilde yenilikçi şekilde ürün kullanımı sağlayabilirsiniz.

Satın aldığınız gecelik ve fiyatlandırması arasında paralellik olmalıdır. Yani kalitesiz bir ürüne gereksiz yere bir sürü para vermemeye çalışmak faydalı olabilir.  Ayrıca marka adı altında satılan ürünlere de ayrıca dikkat etmek gerekir. Özellikle internetten yapılan alışverişlerinizde ürün detaylarına mağaza ve marka içeriklerine ek olarak dikkat edilmesi önerilir. Miraykaya daima en kaliteli modelleri uygun fiyata satmaktadır.

Jartiyer Ne Amaçla Kullanılır?

Jartiyer kullanımı genellikle özel gecelerde tercih edilmektedir.  Partnerini heyecanlandıran görüntü için gösterişli ve cazibeli bu kıyafetler kullanılabilir. Ancak doğru ürünü seçmek yine bu çeşitlerde de önemlidir.  Jartiyer seçerken vücudunuza iyi şekilde oturması için beden aralıklarını iyi şekilde seçmek gerekir.

Sanılanın aksine jartiyer çeşitleri bir iç çamaşırı değildir ve fantezi giyim kategorisinde yer almaktadır. Gece kıyafeti olarak seksiliği yansıtmakta ve bu nedenle ayrı şekilde sınıflandırılmaktadır. Bu noktada jartiyerin doğru parçalardan oluşması gerektiğine de değinmek gerekmektedir. Yanlış ürün seçimi halinde ortaya kötü görüntüler çıkacağı için hem ürün alırken sınıflandırmada hem de bedene uygunluk konularında ideal seçimler yapılmalıdır.

Jartiyeri günlük kıyafetlerinize de dahil edecekseniz bu durumda darkıyafetler pek tercih etmemek faydalı olabilir. Giyildiği zaman baskıladığı bölüm dar bir kıyafetten pürüzlü görüntüye neden olabilir.

Jartiyer kullanımında dikkat edilmesi gereken bir konu da dantelliçoraplarda aparatı takarken dikkat etmek ve çoraba zarar gelmesini önlemektir. Olası kazaların önüne geçebilirsiniz.

Yeni Sezon Jartiyer Modelleri

Jartiyer modelleri kendi içerisinde çok sayıda çeşide sahiptir.  Üst kısmı sutyen ve altı uzun çorap ve ekleme bölümü şeklinde setleri bulabileceğiniz gibi, üst kısmı tülden büstiyer şeklinde olan modeller de vardır. Saten kumaş, tül ve farklı dikkat çekici kumaşlardan üretim ve satış yapılabilmektedir. Zevklerinize göre seçimler yapabilirsiniz.

advertorial

Editör: Vitrin Haber