Kırıkkale’nin teknolojiyle bütünleşmiş, en modern, en çağdaş, en özgün haber sitesi Gazetekale, kesintisiz haber hizmeti sunmaya devam ediyor.

KIRIKKALE’NİN EN ÇOK OKUNAN HABER SİTESİ

Uzman kadrosu ile günün gelişmelerini okurlarına ileten Kırıkkale haber sitesi Gazetekale, Kentte en çok okunan haber sitesi olmanın gururunu yaşıyor. Hazırladığı, Kırıkkale Haberleri ile yaşanan olayları kamuoyuna çok hızlı bir şekilde ulaştıran Gazetekale ayrıca Kırıkkale siyaset haberleri ve Kırıkkale 3. sayfa haberleri kategorisinde paylaştığı haberlerle okurlarını gündemin içinde tutuyor.

DİJİTAL HABERCİLİK

Gelişen ve değişen teknolojiye ayak uyduran Gazetekale, tamamıyla kendi bünyesinde hazırladığı mobil uygulama ile yerel haber anlayışına yeni bir boyut kazandırarak, okurlarına günün her saati, bilgisayar başında olmadan haberleri takip etme imkanı sunuyor. İOS ve Android işletim sistemlerinin her ikisini de uyumlu ve ayrıca ücretsiz olan mobil uygulama sayesinde Gazetekale, sadece yerel habercilikle sınırlı kalmayıp, ulusal haberciliğe de uzanan bir haber sitesi haline geliyor.

TARAFSIZ HABERCİLİK

Kaleme aldığı tüm haberlerde tarafsızlık ilkesini benimseyen Gazetekale Kırıkkale haber sitesini, dil, din, ırk ve görüş fark etmeksizin her kesimden vatandaşın takip etmesi, yerel habercilikte Gazetekale’yi 1 numara haline getiriyor.

FARKLI BİR BAKIŞ AÇISI

Gazetekale  haber sitesi, gündemde yaşanan gelişmelere farklı bir bakış açısı ile yaklaşarak, yaşanan olayları her yönüyle değerlendiriyor ve okurlarına kimsenin göremediğini gösteriyor.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber