Ziyaretler hakkında bilgi veren Adil Yıldız: "İnsanın yakın tanıdığı aynı memleketin insanı olmanın gururunu bir kez daha yaşadım". dedi.

Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Türkiye'nin güzide Kulübü Galatasaray’da 2. Başkan olarak görev yapan Günay makamında bizi ağırladı. Gündeme dair konuştuk. Futbol ile ilgili yorumlar yaptıık ve tabii ki olmaz ise olmaz Sinop ilini konuştuk" 

Yusuf Günay'ın ziyaret sırasında: "Sinop benim için doğduğum büyüdüğüm memleketim. Her zaman Sinoplu olmaktan gurur duydum" dediğini belirten Adil Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü: "Sayın Günay'a misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Daha Sonra Başkan Mustafa Cengiz Beyi makamında ziyaret ettik. Sayın başkan son derece samimi, içten ve çok centilmen bir şekilde bizleri ağırladı. Konu Sinop’tan açıldığında Galatasaray Kulüp Başkanımız, bundan 35 yıl önce Sinop'a karayolu ile gittiğini, limanda bir otelde kaldığını ve balık yediğini, bir gece eşi ile kentte kaldığını bana iletti.

Sayın Cengiz, Galatasaray'ın efsane başkanlarından Ali Uras’ında memleketi olması nedeniyle Sinop'a çok sempatik baktığını, ayrıca Yusuf Günay gibi bir değer ile aynı ekipte çalışmaktan mutlu olduğunu sohbetimiz sırasında anlattı.

Bu arada sohbetimiz sırasında sayın başkanı Sinop'a davet ettim. O da bu kadar yoğunluğun içerisinde imkan bulabildiği takdirde en kısa bir dönemde Sinop’a balık yemeye geleceğini dile getirerek Sinoplulara selamlar gönderdi"


Görüşmenin çok olumlu geçtiğini kaydeden Gazeteci Adil Yıldız, görüşmeyi sağlayan Yusuf Günay’a teşekkür etti.
Editör: Vitrin Haber