Kış mevsiminin çoğumuz için en güzel yanı sıcacık içeceklerimizle oturup etrafı izlemek. Yaz mevsimi ne kadar hızlı ve hareketliyse kış da bir o kadar durağan. Bu durağanlığın içinde biraz sakinleşmek, çevreyi gözlemlemek, kendimize zaman ayırmak hepimize iyi geliyor. Peki bu vakti nefis lezzetlerle daha keyifli hale getirmeye ne dersiniz? Üstelik oldukça uygun fiyata.

Kışın tadını doyasıya çıkarmanızı sağlayacak pek çok leziz tarif var. Bu tarifler gözünüzü korkutmasın, çoğunu evinizde kolayca hazırlayabilirsiniz. Üstelik pahalı makineler satın almanıza da gerek yok. Yalnızca bir French press ile evinizde kendinize ve sevdiklerinize huzur dolu fincanlar hazırlayabilirsiniz.

3. nesil kahve kültürünü evimize taşıyan Mithra Coffee, dayanıklı ve sağlıklı French press modelleriyle size bayıldığınız lezzetleri evinizde de hazırlayabilme imkanı sunuyor. Mutfağınıza, tarzınıza ve zevkinize uygun French pressi satın alarak dilediğiniz tarifi uygulayabilirsiniz. Espresso bazlı kahvelerin bile çok benzer tatlarını French press kullanarak hazırlayabilirsiniz.

Mithra Coffee üzerinden French press siparişi verirken dilerseniz yanında kahve de satın alabilirsiniz. Sitede damak tadınıza göre seçim yapabileceğiniz pek çok nitelikli kahve mevcut. Bunlar kahve kuşağındaki farklı ülkelerden geldiği için her birinin aroması, sertliği, asiditesi değişiyor. En beğendiğiniz tatları göz önüne alarak seçiminizi yapabilirsiniz.

Sitenin sunduğu diğer bir avantaj ise seçtiğiniz çekirdekleri ekipmanınıza göre öğütüyor olmaları. French press, filtre kahve makinesi, Chemex, espresso gibi farklı öğütme profilleri mevcut. Yani bu çekirdekleri nasıl öğüteceğim diye düşünüp durmanıza gerek kalmıyor. Fakat tazelik sizin için önemliyse değirmen de satın alabilirsiniz. Böylelikle tazeliğin yanı sıra daha yüksek gramajlı çekirdek alıp fiyat anlamında avantaj yakalayabilirsiniz. Ardından dilediğiniz miktarda çekirdeği öğütüp taptaze tüketebilirsiniz.

Değirmeninizi kullanırken ayarını French press kullanacaksanız ona göre yapmalısınız. Daha ince öğütürseniz tanecikler süzgecin üzerine geçecek ve size acı, buruk bir kahve deneyimi yaşatacaktır. Olması gerekenden daha kalın çekerseniz bu sefer de aromaları tam olarak alamayacaksınız. Bu tarz püf noktaları için de Mithra Coffee’nin blog sayfasını ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Kışa yakışan tek lezzet elbette yalnızca kahve değil. Çeşit çeşit bitki çayları da bize huzur verirken bir yandan da bağışıklığımızı güçlendiriyor. Mithra Coffee’de günün her saati tüketebileceğiniz birbirinden lezzetli dünya çayları da mevcut. Dilerseniz onlardan birini seçerek French pressinizde kolaylıkla demleyebilirsiniz.

Nitelikli Kahve Arayanların Yeni Adresi: Mithra Coffee

Nitelikli kahvenin gücü zaman geçtikçe yükseliyor. Araştırmalar yapıldıkça granül kahveyi terk eden kişi sayısı da giderek artıyor. Eğer siz de artık dışarıda zaman ve para kaybetmeden evinizin rahat ortamında en lezzetli kahveye ulaşmak istiyorsanız yeni adresiniz Mithra Coffee olacak.

Sitede yumuşak, orta ve sert içimli pek çok kahve çeşidi mevcut. Aynı zamanda bu çekirdekler farklı iklimlerde ve topraklarda yetiştiği için tamamen farklı tat profillerine sahipler. Çiçeksi, meyvemsi, fındıksı tatlar arasından favorilerinizi belirleyerek seçimlerinizi yapabilirsiniz.

3. nesil kahve kültürünü evinize taşımak istiyorsanız tarzınıza uygun bir ekipman da seçebilirsiniz. Başlangıç için French press, daha ileri seviyelerde ise Hario V60 tercih edebilirsiniz. Böylelikle farklı çekirdeklerin değişik ekipmanlar kullanıldığında nasıl sonuçlar verdiğini de gözlemleyebilirsiniz.

Tanzanya, Etiyopya, Kolombiya gibi pek çok ülkenin nitelikli çekirdeklerini bulunduran sitede eminiz aradığınız lezzetleri kolayca bulabileceksiniz. Dilerseniz 50 gramlık deneme boyu bulunan paketlerle bir seçki de hazırlayabilirsiniz. Hatta böyle bir set hazırlayıp kahve içmeyi seven arkadaşlarınıza doğum günü, yılbaşı gibi özel günlerde armağan edebilirsiniz.

Mithra Coffee ile Siparişiniz Aynı Gün Kapınızda!

Çay, kahve kültürünü evinize taşımaya karar verdiyseniz bu kararda çok haklısınız. Soğuyan havalarda kalabalık içine girmek, zamlı fiyatlarla gereğinden fazla paralar ödemek can sıkıcı. Evinizde de gayet güzel lezzetler hazırlayarak kendinizi şımartabilirsiniz. Üstelik Mithra Coffee sayesinde sipariş verdiğiniz her şey aynı gün kapınıza kadar geliyor.

Sitenin ürün yelpazesi giderek artmakla birlikte; doğal bitki çayları, nitelikli kahveler, deneyiminizi tamamlayacak çikolata ve atıştırmalıklar, ekipmanlar, yardımcı ürünler satılıyor. Bu ürünler İstanbul’da aynı gün ya da ertesi gün, diğer şehirlerde de 3 iş günü içerisinde teslim ediliyor. Üstelik bu teslimat diğer şirketlere oranla çok daha ucuza geliyor çünkü 69 TL üzeri siparişlerde gönderim ücreti alınmıyor. Bu rakamlar dönemsel olarak farklılık gösterebileceği için siteyi kontrol etmenizde fayda var.

Eğer siz de evinizde ya da ofisinizde yeni bir dönem başlatmak istiyorsanız Mithra Coffee doğru tercih. İşinizin başında ya da evinizde dinlenirken en kaliteli lezzetlerin size eşlik etmesi için hemen siparişinizi verebilirsiniz. Gündüz performansınızı yükseltecek nitelikli kahvelerle güne başlayabilir; akşamları huzur dolu bir fincan bitki çayıyla günün yorgunluğunu atabilirsiniz. İstanbul’da aynı gün özel kuryeyle teslimat hizmetinden yararlanmak için hafta içi 12.00’a kadar sipariş vermeyi unutmayın. Diğer şehirlerde aynı gün kargo hizmetinden yararlanmak için hafta içi 14.00’a kadar sipariş vermelisiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber