Firmaların kendilerini tanıtmaları adına çok yeni yöntemler mevcuttur. Aynı zamanda bu yöntemlerin pek çoğu da son derece düşük maliyetlidir. Bu yöntemler arasında en çok ön plana çıkan ise online firma rehberleridir. Firma rehberi olarak bu sitenin tercih edilmesi halinde firmaların hem isimlerini kolay yoldan duyurması mümkün olacak hem de firmalara ait adres ve iletişim bilgilerine son derece kolay bir şekilde ulaşılması mümkün olacaktır. Üstelik bunun için reklamlara milyonlarca lira para harcanması da gerekmeyecek ve en bilindik kitle iletişim aracı olan internet pek tabii yeterli olacaktır.

Kategorik Ayrım

Bu sitede firmaların kategorilere ayrılmış şekilde de sitede mevcut olması çok büyük bir avantajdır. Bu kategoriler arasında ise ilk olarak şehirler gelir. Örnek olarak site ziyaretçileri olarak ya da Ankara firma rehberi olarak aramalarını çok daha dar hale getirip arama yapabilir. Bir diğer kategori ise sektörlerdir. Bu filtreleme imkanı sayesinde ise site ziyaretçileri denizcilik, ambalaj ve buna benzer daha onlarca sektör arasında yer alan firmalara çok kısa yoldan erişme imkanı elde ederler.

Firma Eklemek Çok Kolay

Bu siteye firma eklemek de son derece kolay olacaktır. Siteye giriş yapıldıktan sonra ana giriş sayfasında ziyaretçilerin karşısına bağlantısı çıkacaktır. Firma yetkilileri bu bağlantıya tıkladıktan sonra kendi firmalarına ait bilgileri girdikten sonra işlem tamamlanmış olacak ve başvurusu yapılan firma çok kıs bir süre sonra bu sitede kendisine yer bulacaktır.

Çok Sayıda Firma Çeşidi

Bu sitede son derece kurumsal firmalar da yer alır. olarak bu alanda herhangi bir sınır mevcut değildir. Pek tabii küçük çaplı firmaların hatta şahıs firmalarının da başvurması mümkün kılınmış iken çok daha geniş çapta hatta dünya markası denecek firmalar dahi başvuruda bulunabilirler. Öte yandan küçük çaptaki firmaların kendilerini kolay yoldan ve ucuza tanıtması, ayrıca kısa süre içerisinde Türkiye'nin her yerine firmanın açılma imkanı bulması bu sitenin en büyük avantajları arasında yer alır.



ADVERTORİAL



 
Editör: Vitrin Haber