Ev sahibi olmak isteyenlerin en büyük derdi, ev alabilmek için gereken maddi desteği bulmaktır. Bu konuda, her bankanın müşterilerine sunduğu konut kredisi kampanyaları vardır. Ancak, konut kredilerinin hepsi, faiz oranı karşılığında verilmektedir. 50 bin TL konut kredisi alan ve aylık %2 gibi bir faiz oranıyla geri ödemesini yapan tüketicinin geri ödemelerinin bittiği tarihte aldığı krediden daha fazlasını geri ödediği savunulabilir. Bu noktada, herkesin aklında faizsiz konut projeleri nereden bulunur sorusu yer almaktadır.

Faizsiz Konut Projeleri

Emlak Konut tarafından başlatılan faizsiz konut projeleri başvuruları 2019 yılında devam etmektedir. Bu kampanyaya Türkiye'deki birçok müteaahit ve ev yapım şirketi dahil olmak istemektedir. Bu kampanya; 240 ay, 20 yıl ve 60 ayda sıfır faiz projesi olarak dikkat çekmektedir. Bu kampanya kapsamında elli binden fazla evin uygun faizli konut kredisiyle vatandaşlara dağıtılması amaçlanmaktadır. Emlak GYO sıfır faizli konut kredisi kampanyası; 105 projeden meydana gelmektedir. Buna ek olarak, GYODER üyelerinin Gebze, Bursa, Ankara, Konya, Nevşehir ve Denizli illerinde ürettiği evlerin bir kısmı da dahil edilmiştir.

Türkiye Geneli Sıfır Faizli Konut Projeleri

Faizsiz konut projeleri kapsamında değerlendirilen sıfır faizli konut projeleri, Emlak Konut'un bu zamana kadar yapılmış en büyük projesi olarak dikkat çekmektedir. Bu projeye dahil olmak isteyen firmalar, 240 ay vadeli konut projesinde yer alarak yapımı biten konutları Türkiye'nin bütün illerinde satışa sunmayı hedeflemektedirler. Bu bağlamda, firma yöneticileri, kamu ve özel bankalarla görüşme halindedirler. 240 ay vadeli konut kredisi sayesinde Türkiye'de ilk kez 20 yıl vadede en düşük faizli konut kredisi verilmiştir.

60 Ay Vadeli Faizsiz Emlak Konut Projeleri

Faizsiz konut projeleri nereden bulunur diye düşünenlerin ilk adresi Emlak Konut GYO olmalıdır. Emlak Konut'ta 0,6 faiz oranıyla 120 ay vadeli, faizsiz 60 ay vadeli konut satışları yapılmaktadır. Emlak Konut'ta satışı devam eden konut projeleri listesi içerisinde Ayazma, Burgazkent, Esenler, Gebze, İstmarina, Spradon Quartz emlak konut projeleri bulunmaktadır. Bu projelerin hepsinde taksitli faizsiz konut projeleri yer almaktadır.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber