Kadınlar istenmeyen kıllarından yana sorun yaşadığı gibi aynı zamanda birçok erkeğin de bu durumdan rahatsız olduğu görülmektedir. Erkeklerde çok yoğun olan kıllarından kurtulmak için lazer epilasyon yaptırmak isteyebiliyor. Erkek lazer epilasyon İzmir noktasında erkeklerin de lazer epilasyon yaptırabilme imkanı olduğunu görebiliyoruz. Bu şekilde lazer epilasyon yaptıran erkekler istenmeyen kıllarından kısa süre içerisinde kurtulurken aynı zamanda kıl dönmesi gibi problemlerin önüne geçebilme imkanına da sahip olmaktadır.

Erkeklerin büyük bir bölümü lazer epilasyon yaptıracakları sırada çekinmektedir ve yaptırılıp yaptırmadığını merak etmektedir. Fakat bu noktada çekinmenize veya kendinizi kötü hissetmenize gerek yoktur. Erkeklerin büyük bir bölümü lazer epilasyon yaptırma yoluna giderler. Gerek elmacık kemikleri gerekse bacaklarında kıl sorunundan rahatsız olan erkekler lazer epilasyon yöntemini kullanarak bu noktada kısa süre içerisinde istedikleri sonucu alarak fazla kıllarından kurtulabilme imkanına sahip olurlar. Lazer epilasyon bu noktada hem kadınların hem de erkeklerin istedikleri kılsız vücut hayalinin gerçekleşmesini sağlamaktadır.

kıyafet, kişi içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Erkekler Buz Epilasyon Yaptırabilir Mi?

Lazer türleri incelendiği zaman birbirinden farklı birçok yöntemin karşınıza çıkmakta olduğunu görebilirsiniz. Bu evrede erkekler hangi yöntemin daha acısız ve kendileri için uygun olduğunu merak etmektedir. Erkek kıl tipi daha kalın olduğu ve sık olduğundan dolayı kadınlara göre daha fazla acıyabilmektedir. Erkek lazer epilasyon İzmir evresinde erkekler buz lazer tercih ettiği zaman canlarının minimum seviyede acıyacağını söyleyebiliriz. Buz lazer işlemi diğer lazer seçeneklerine göre daha az can acıtan lazer seçeneklerinin arasında yer alıyor.

Bazı erkekler sadece görünüş açısından sorun yaşadıkları gibi bazı erkekler ise kıl dönmesi gibi sağlık sorunlarından dolayı lazer epilasyon işlemi yaptırmak istemektedir. Bu yüzden erkeklerin son yıllarda kadınlara nazaran daha fazla lazer epilasyona yöneldiğini görebiliyoruz. Erkek lazer epilasyon İzmir sırasında bu lazer tercih edildiği zaman can acısı da minimum seviyeye düşeceğinden dolayı rahatlıkla istediğiniz bölgeye lazer epilasyon yaptırabilme imkanına sahip olursunuz. Erkekler için lazer epilasyonun en fazla gelişme gösteren ve tercih edilmekte olan epilasyon seçenekleri arasında yer almaktadır.

Buz Epilasyon Hangi Mevsimde Yapılabilir?

Lazer epilasyon yöntemleri arasında klasik olan yöntemleri incelediğimiz zaman sonbahar ve kış aylarında yapılabildiğini ve özellikle yaz aylarında ten bronz olduğu sırada yapılamadığını görüyoruz.  Bu noktada yaz aylarında kıl sorunu yaşayan kişiler çok fazla sıkıntı yaşayabilmektedir. Buz lazer yöntemi incelendiği zaman ise her mevsim yapılabilen bir yöntem olduğunu görebiliyoruz. Buz lazer yaptırmak isteyen kişiler kış aylarında yaptırabilme imkanına sahip olduğu gibi aynı zamanda yaz aylarında da bu işlemi yaptırarak kıl sorunundan daha rahat kurtulabilmektedir.

Buz lazer yaptıracağınız sırada ten renginizin beyaz veya bronz olması önemli değildir. İstediğiniz zaman bunu yaptırabilme imkanına sahip olursunuz. Fakat buz lazer yaptırdıktan sonra birkaç saat boyunca güneşlenmemeye ve güneşe çıkacağınız sırada da iyi bir güneş kremi kullanmaya dikkat etmeniz gerekmektedir. Güneş kreminiz yüksek faktörlü olmalıdır ve güneşten en iyi şekilde koruması gerekmektedir. Bunun yanı sıra güneş kremini günlük hayatınızda da kullanmanız gerekir. Bu cildinizde lekeler oluşmaması için çok önemlidir.

Buz Lazer Kanser Yapar Mı?

İnsanların arasında konuşmalara baktığınız zaman genellikle lazerin birbirinden farklı sağlık sorunlarına sebep olabildiği veya kanser gibi sorunlar meydana geldiği görülmektedir. www.buzlazerizmir.com Buz lazer noktasında bu şekilde bir incelemeler yapıldığı zaman ise kesinlikle kanser gibi bir soruna sebep olmadığı görülür. Bu işlem sağlık örgütleri tarafından onay almış bir yöntemdir. Gerekli onaylar tam olarak alınmakta olduğu için hiçbir sorunla karşılaşmadan lazer epilasyon yaptırabilir ve kıllarınızdan kurtulabilirsiniz.

Lazer sırasında kullanılmakta olan ışınlar derinin üstünde ve derinin hemen altında yer alan kıl köklerinde etkili olmaktadır. Bunun dışında daha derine gidebilme gibi bir imkanı yoktur. Fakat kanser veya diğer sağlık sorunları için mutlaka iç organlara kadar inmesi gerekebilir. Fakat lazer ışınlarında bu tarz bir sorun meydana gelmez. Bunun yanı sıra lazer epilasyon yaptırılacağı sırada cildinizin üzerinde hafif kızarıklıklar meydana gelebilir. Fakat bu kızarıklıklar birkaç saat içerisinde geçecektir ve kalıcı kızarıklıklar değildir. Yalnız lazerden sonra 4 – 5 saat duş almamaya özen göstermeniz gerekir.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber