Özel olarak oluşturulmuş olan formülü sayesinde kullanıcılar için kısa sürede tüylerin azalmasına yardımcı olabilir. Rahat uygulanabilir olması kullanıcılara kolaylık sağlar.

  • Etkili formülü sayesinde serum uygulama sırasında kokusu rahatsız etmez.
  • Pratik şişesi sayesinde kolayca uygulanabilir.
  • Uygulama sonrasında 5 dakika içerisinde etkisi görülmeye başlanabilir.
  • Bitkisel içeriğe sahip olması herhangi bir yan etki oluşturmadan kullanılmasını sağlar.
  • Tüm vücutta uygulama için uygundur.

Episoft Serum Nasıl Kullanılır?

Vücutta istenilen bölgeye yapılacak olan uygulama öncesinde mutlaka ağda ya da epilasyon yöntemi ile tüylerin alınması gerekir. Daha sonrasında serum masaj yöntemiyle belirlenen bölgeye uygulanabilir. Uygulamanın düzenli şekilde yapılması gerekir. 3 seans şeklinde yapılacak olan uygulama sonrasında serum istenmeyen tüylerden kurtulmaya yardımcı olabilir. 

Episoft Serum İçeriği 

Ürün içerisinde kullanılan bitkisel malzemeler sayesinde ürün tüm vücutta sorunsuz şekilde uygulama yapılmasını sağlar. Papaya, şerbetçi otu, adaçayı, ökse otu, jojoba yağı, tatlı badem yağı, batı mazısı serumun içeriğini oluşturmaktadır. Özel olarak hazırlanmış olan formülü sayesinde vücutta istenmeyen tüylerden kurtulmaya yardımcı olabilir. na da bakaraj bu içeriğin ne denli yararlı olabileceğini görebilirsiniz.

Episoft Serum Kullanım Alanları

Vücudun her bölgesinde istenmeyen tüylerden kurtulmak için tercih edilebilecek şekilde hazırlanmıştır. Koltuk altı, kol, bacak, bikini bölgesi, yüz ve tüm vücutta uygulama için uygundur. Serumun etkisini gösterebilmesi için düzenli şekilde uygulama yapılması gerekir. Bölgeyi düzenli şekilde yapılacak olan uygulama sonrasında istenilen sonucun elde edilmesi sağlanabilir.

Episoft Serum Kaç Adet Gerekir?

Uygulama yapılacak olan bölge için yeterli olacak miktarda ürünün tedarik edilmesi gerekir. Her bölge için üç seans şeklinde uygulama yapılmalıdır. Bu nedenle farklı bölgelerde kullanımı sırasında yeterli olacak olan miktar değişmektedir.

  • Yüz ve koltuk altında uygulama yapacak olan kullanıcılar için 1 şişe yeterli olmaktadır. Üç seans şeklinde yapılacak olan uygulama sırasında üçte birinin kullanımı yeterlidir.
  • Bacak ve bikini bölgesinde uygulama yapmak isteyenler için 3 şişe yeterli olmaktadır. Her uygulama sırasında 1 kutu kullanılır. 
  • Bütün vücutta kullanım için 6 kutu yeterlidir. Her seansta 2 kutu ile uygulama yapılır. 

Episoft Serum Fiyatı 

Ürün için belirlenen uygun fiyat seçeneği ile satış yapılmaktadır. Kampanyalı fiyat seçeneği özellikle tüm vücutta uygulama yapacak olanlar için yeterli miktarda serum satın alınabilmesi için daha uygun fiyatlardan yararlanılmasını sağlamaktadır. Kısa süre için geçerli olan kampanyalı fiyatlardan yararlanmak isteyenler siparişlerini oluşturarak satın alma işlemini tamamlayabilirler. Orjinal olarak bilinen site http://episofttuydokucu.com/ adlı adrestir.

Episoft Serum Satışı 

İnternet üzerinden online olarak satışa son olmaktadır. Orijinal ürünü satın almak isteyenler özellikle faturalı şekilde gönderilecek olan ürünü tercih edebilirler. Bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan episoft seruma sahip olabilirler. Sipariş sonrasında ürün kargo ile belirlenen adrese ulaştırılmaktadır.

Not: "Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz." 

Advertorial

Editör: Vitrin Haber