Konut sahibi olmak her geçen dönemde daha da zorlaşmaktadır. Kişiler zaman içinde konut satın alabilmek için nakitleri yok ise banka kredilerine başvurmaktadır. En uygun konut kredisi seçenekleri ise bu noktada kişilere yardımcı olabilmektedir. Pek çok banka konut satın alabilmek için kredi imkanı sunarken bazı bankalar diğerlerine göre çok daha uygun faiz oranları ile destek sağlamaktadır.

En uygun konut kredisi imkanı sağlayan bankalar arasında ise Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıf Bank yer almaktadır. Bu bankalar devlet bankası olarak bilindiğinden dolayı faiz oranları özel bankalara nazaran çok daha düşüktür.

En Uygun Konut Kredisi Ziraat Bankası

Konutta kredi imkanı sunan Ziraat Bankası % 1,45 faiz oranı ile kişileri ev sahibi yapabilmektedir. Satın alınacak evin %70’lik kısmını kredi olarak verebilen Ziraat Bankası, devlet bankaları arasında en uygun faiz oranına sahiptir. Kişiler herhangi bir Ziraat Bankası şubesine başvuru yaparak kredi başvurularını tamamlayabilmektedir.

Konutta kredi imkanı ile ön plana çıkan Ziraat Bankası uzun vadeler ile kolay ödeme imkanı da sunmaktadır. Ev kredisi çekecek olan kişiler 120 ay vade seçeneklerinden faydalanabilmektedir. Bütçeye göre taksit ayarlaması gerçekleştirmenin yanı sıra dosya masraf bedelleri de bu bankada oldukça düşüktür. Kişiler de bu imkanlar doğrultusunda zorlanmadan ev sahibi olabilmekte ve tıpkı kira öder gibi evlerinin bedellerini zorlanmadan karşılayabilmektedir.

En Uygun Konut Kredisi Vakıfbank ve Halk Bankası

En uygun konut kredisi seçenekleri ile ön plana çıkan Vakıfbank ve Halk Bankası da yine düşük faiz oranı imkanı sunmaktadır. Vakıfbank % 1.56 ile konut kredisi verebilirken Halk Bankası % 1,59 ile müşterileri memnun etmektedir. Kişiler de herhangi bir şubeye başvuru yaparak kredi kullanımlarını gerçekleştirebilmektedir.

Konutta kredi imkanları ile pek çok müşteri ev ödemelerinin planlarını uzun vadeye yaymaktadır. Evini satın alan kişiler uzun vadede ödeme planı yapsalar dahi düzenli ödemeler yaparak kısa vadede tapularını da alabilmektedir. Devlet bankaları her zaman özel bankalardan çok daha uygun oranlar ile kolaylık sağlamaktadır.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber