Yaz, kış, bahar demeden her sezon iklim koşullarına uygun tayları Upandfit’te bulabilirsiniz. Çeşitli renk ve model alternatifleri bulunan taytlar için akla gelen ilk marka Upandfit olmaktadır. En şık ve özel tasarım taytları sitemiz üzerinden incelemeniz mümkündür. Her zevke ve her cebe hitap eden ürünlerimizin kalitesi son derece yüksek olmakla beraber sizin rahatlığınız düşünülerek tasarlanmıştır. Yüksek hareket özgürlüğü, elastik ve kaliteli kumaş kullanımına önem veren Upandfit ürünlerini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Rahatlık kadar şıklığınıza da renk katacak tasarımlarımızı çok beğeneceğinizi garantiliyoruz. Tayt modelleri kategorisinden tüm seçenekleri inceleyebilirsiniz.

Kadın Tayt Modellerine Bu Adresten Ulaşabilirsiniz: https://www.upandfit.com/alt-giyim

Spor Tayt Modelleri

Spor yapan her kadının ilk tercihi tayt olmaktadır. Yapılan spor dalı ne olursa olsun mutlaka hareket özgürlüğü ve kumaş türü son derece önemlidir. Terleme, hareket etme, rahat hissetme gibi detayları düşünen Upandfit markası müşteri memnuniyeti ve sağlığını düşünüyor. Spor yaparken hem şık hem de rahat olmayı seviyorum diyorsanız mutlaka kadın tayt kategorimizi ziyaret ederek size hitap eden modellerimizi incelemenizi öneriyoruz. Asil görünüm ve zarafetinden ödün vermeyenlerin markası olarak sizlere uygun fiyatlı performansı yüksek ürünler sunuyoruz. Kaynak dikiş teknolojisi, iç göstermeyen kumaş  ve koruma faktörü dikkate alınarak üretilen spor tayt modellerimiz tam da size göre !

Spor Tayt Modellerine Bu Adresten Ulaşabilirsiniz: https://www.upandfit.com/Push-up

Parlak Tayt Modelleri

Sezonu trendi haline gelen parlak taylar çok tercih ediliyor. Vücudu saran ve her kombine ahenk katan bu taytlar için kumaş faktörü çok önemlidir. Parlak bir kumaş yüzeyine sahip olan taytlarımız vücudunuzu daha sıkı gösteriyor. Sarkma ve kötü görünümü engelleyen tasarım taytlar sadece Upandfit’te ! Taytların gösterişi, zarafeti ve asilliği bir arada olsun diyen kadınların tercihi hiç şüphesiz Upandfit…Tüm tayt modellerimizi sitemiz üzerinden güvenilir bir şekilde sipariş edebilirsiniz. Parlak tayt modelleri ve diğer tüm ürünlerimiz için kategorilerimizin detaylarını inceleyebilir, ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Siparişlerinizde ücretsiz kargo, güvenli alışveriş ,iade değişim ve taksit imkanlarından faydalanmak üzere hemen ürünlerimizi inceleyebilirsiniz!

Parlak Tayt Modellerine Bu Adres Üzerinden Ulaşabilirsiniz: https://www.upandfit.com/glitter

Advertorial

Editör: Gülay Yıldırım Kavak