Kitaplar geçmişten bu yana hemen hemen her alanda bize yardımcı olmuşlardır. Gerek akademik gerek sosyal gerek iş hayatında kullanılabilen kitaplar arasında en çok okunan roman tarzındaki kitaplar rağbet görür. Kişilerin çeşitli hayal dünyalarına hitap eden bu kitapların pek çoğu kurgu olmakla birlikte gerçek hayat hikayelerinden alınan kitaplar da mevcuttur. Bu nedenden dolayı en çok okunan kitaplar yaşamış hikayelerin yazıldığı kitaplardır.

Günümüzde özellikle Gülseren Buğdayıcıoğlu adlı psikolog ve yazarın yazmış olduğu kitaplar son zamanların en çok okunan kitaplar listesinde başı çeker. Bunun yanı sıra kurgu olmasına rağmen tıpkı gerçekmiş gibi hissiyat yaratan kitapların da diğerlerine nazaran daha çok okunduğunu söylemek mümkündür.

Okunması Gereken Kitaplar

En çok okunan kitaplar listesinde ilk sırayı Kitap Hırsızı çeker. Okumayan kişilerin de mutlaka okumaları gerektiği bu kitap gerek konusu gerek anlatım tarzı ve daha pek çok özelliğiyle kitap severleri hayran bırakmıştır. Bunun yanı sıra Mülksüzler, Ateşi Yakalamak, Aynı Yıldızın Altında, İlahi Komedya, Kolera Günlerinde Aşk, Bulantı ve daha pek çok baş en çok okunanlar ve mutlaka okunması gerekenler listelerinde bulunur.

Bu kitapların böylesine çok okunmasının pek çok sebebi olsa da en önemli sebep yazarın kaleminin kalitesidir. Siz de günümüzün ve geçmişin en çok okunan kitaplarına ulaşmak istiyorsanız https://kidega.com/liste/en-cok-okunan-kitaplar sitesinden rahatlıkla ulaşmanız mümkündür.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber