Endüstriyel işletmelerde, inşaat çalışmalarında veya nakliye sektöründe genellikle kullanılan sistemler, malzemeler ve yükler çok ağır olmaktadır. Ağır bir yükün insan gücüyle taşınması personellerde fiziksel hasar ortaya çıkarabileceği gibi ürün hasarı da ortaya çıkarabilir. Bu nedenle endüstriyel işletmelerde 20 ton ağırlığa kadar güvenli bir taşıma yapılması için vakumlu kaldırma sistemleri kullanılabilir. Vakum hortumlu kaldırıcı olarak da anılan bu sistemler ham maddelerin taşınması, koli ve paletlerin taşınması, yüksek ölçekli cam ve sac plakaların taşınması gibi birçok efektif fayda sağlamaktadır. Bu noktada Türkiye'de ihtiyaç duyulan bu sistemlerin etkin bir şekilde temin edilmesi için Maan Firması çözüm oluşturmaktadır. Türkiye genelinde ünlü Alman markaları ve dünya firmaları ile hizmet sunan firma profesyonel çözümler sağlıyor.
Vakumlu Kaldırma Sistemleri İçin Üstün Alman Teknolojisi
Almanya, sanayi üretiminde dünyanın en ön plana çıkan ülkelerinden biridir. Sanayi makinelerinin üretilmesi için Alman teknolojisinin kullanılması ile birlikte ortaya koyulan vakumlu kaldırma sistemleri noktasında Aero-lift markası ve Assfalg markası ayrıcalıklı bir kullanım oluşturmaktadır. Bu nitelikli ürünlerin Türkiye'de temin edilmesi için Maan Firması tarafından Türk Sanayicilerine hizmet veriliyor. Sektörün tecrübeli ve nitelikli firmalarından biri olarak Maan Firması, son teknolojiler ile üretilmiş manyetik taşma ve manyetik sıkma, cihaz ve ekipmanları sunarak kurumsal firmaların çözüme sahip olabilmesine yardımcı oluyor. Firma, ergonomik tasarımlara sahip ve pratik kullanımlar sağlayan önemli cihazlar sağlıyor.
Ergonomik ve İşlevsel Vakumlu Kaldırma Sistemleri
Sanayi tesislerinde ergonomik bir şekilde kullanılabilecek ve birçok personelin basit eğitimlerle rahatlıkla kullanabileceği vakumlu kaldırma sistemleri için Alman teknolojisini sunan Maan Firması, çok özel cihazlar ile hizmet veriyor. İşletme içinde konforlu bir kullanım sağlayacak bu sistemler, taşınacak yükün yatay taşınabilmesi, dikey taşınabilmesi, döndürülmesi veya yerleştirilmesi için avantaj sağlıyor. Farklı mesafeler arasında yüklerin taşınabilmesi için özellikle kullanılan bu sistemler işlevsel olmaları nedeniyle özellikle sanayi tesislerinin vazgeçilmez bir tercihini oluşturuyor. Firma, üstün Alman teknolojisi ürünlerine ulaşabilmesi için web sitesi üzerinden hizmet veriyor. Firmanın ürünlerine resmi site adresi üzerinden ulaşabiliyorsunuz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber