Panjur modelleri, manuel çalışan sistemler yanında motorlu çalışan sistemler ile de üretilebilmektedir. Motorlu panjur sistemleri elektrikle çalışırlar. Firma, elektrikli ve motorlu panjur tamiri alanında profesyonel şekilde hizmet sunuyor. Getirdiği çözümler ile hızlı ve ekonomik şekilde gerekli panjur tamirlerini yaptırabiliyorsunuz.

Firma, panjur sistemlerinde kullanıcı hatası, yanlış montaj, dış etken ya da uzun süreli kullanım gibi nedenler ile oluşabilecek her türlü arıza konusunda en kaliteli onarım hizmetlerini sunuyor.

Oluşabilecek Hasarlar

Motorlu Panjur sistemlerinde en fazla karşılaşılan arıza durumları arasında motor arızaları yer alır. Motorda ya da motor beyninde hasar oluşabileceği gibi kumanda ya da düğme ile çalışan sistemlerde bu aksamlarda da bazı sorunlar olabilir. Yine yay arızaları da çok karşılaşılan bozulma nedenlerindendir.

Firma, panjur konusunda uzman olan ekipleri ile arızanın kaynağını çok iyi tespit ediyor ve gerekli müdahalede bulunuyor. Uzman çalışanları ile firmadan hizmet aldığınızda gereksiz maliyet ve iş gücü kaybı gibi sorunlarla karşılaşmıyor ve doğru arıza tespiti ile kısa sürede çözüm bulabiliyorsunuz. Motorlu ve elektrikli panjur tamiri alanında en güvenilir hizmeti firmadan alabiliyorsunuz.

Elektrik Sistemi Arızaları

Elektrikli olarak çalışan bu motorlu panjur sistemlerinde karşılaşılması mümkün olan arıza sorunları arasında elektrik hattı ile ilgili problemlerde yer alabilir. Bu kapsamda kablolarda kopma, temassızlık, güç kaynağı gibi sorunlar noktasında firma, deneyimli ve bilgili çalışanları ile kusursuz çözümler geliştiriyor. Firma, motorlu panjur sistemlerinin onarım ve parça değişimleri noktasında garantili ve kaliteli hizmeti müşterileri ile buluşturuyor.

Firma Kalite Farkı

Profesyonel anlamda çalışan firma, sunduğu hizmetlerdeki kalite farkını disiplinli çalışması ile gösteriyor. Motorlu panjur sistemlerinde firma, motor tamiri, elektrik hattı onarımı, askı aparatı tamiri, lamel onarımı gibi konularda eksiksiz şekilde hizmet veriyor. Firma, teknolojik gelişme ve yenilikleri yakından takip eden bir çalışma sistemine sahip olduğu için her türlü arıza durumuna gerekli müdahaleyi gerçekleştiriyor ve tekrarlanan sorunların önüne geçiyor. Ekonomik anlamda oldukça makul fiyatlar ile çalışan firma elektrikli ve motorlu panjur tamiri konusunda birinci sınıf hizmet sunuyor.

Elektrikli ve motorlu panjur tamiri: https://panjurtamiri.gen.tr/panjurTamiri.aspx

Advertorial

Editör: Vitrin Haber