Bir çeşit mürekkep olan edding ,   suya karşı dayanıklı, uygulandığı yüzeylerde aşınmaya karşı dirençli, hızlı kuruyabilen, çok yüksek sıcaklıklara karşı yapısını koruyabilen, renk çeşitliliği fazla olan malzemedir. Edding kalemler birçok yüzeyde kullanıma uygundur. Dış etmenlere dayanıklılığı sayesinde güvenli kullanım imkanı sağlar. Edding marker kalemleri ahşap, seramik, cam, tekstil,  kağıt, yüzeylerde kullanıma uygundur.

Edding Nerede Kullanılır?

Resim kalemleri, hobi sanat kalemleri, mobilyalar için rötuş kalemleri,  okullarda kullanmak için tahta kalemleri ve tebeşir kalemleri, cilde dost yüz boyama kalemleri, kaligrafi kalemleri geniş yelpazeli renk seçenekleri ile sıklıkla tercih edilen kalemler arasında yer alır. Yüzeylerle olan uyumu çeşitli hobi sahiplerinin ve meslek gruplarının tercih etme sebebi olarak görülmektedir. Yapacağınız çizime ya da yazıya uygun olan kalınlıkta uçları vardır.

Hem profesyoneller hem de yeni başlayan kullanıcılar için uygundur.  Kalemleri haricinde yüzeye uygulamayı kolaylaştıran ve sabitlemek için kullanılan edding spreyler de mevcuttur. Bu spreyler işinizi kolaylaştıran yardımcı ürünlerdir. Size hitap edecek ürünleri incelemek için https://www.guvensanat.com/edding adresini güvenle ziyaret edebilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber