Katı, sıvı ve gaz haldeki maddeyi kısa sürede ve seri olarak, herhangi bir israfa yol açmadan doldurmayı amaç edinen dolum makinası farklı amaçlar ile kullanılabilir. Dolum makinaları birçok alanda kullanılmak ile birlikte en yoğun olarak gıda sanayisinde tercih edilir.

Dolum makinaları ayrıca seri üretim yapan fabrikalarda, gıda sektöründe hizmet veren tüm işyerlerinde, restoran ve kafelerde, hastanelerde, okullarda ve daha birçok alanda kullanılabilir. Yatay dolum makinası ya da dikey dolum makinası ile pratik bir şekilde dolum işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Monte edilecek alana göre dolum makinasının şeklini tasarlamak mümkün hale gelmiştir.

Bizler de sizlere bu yazımızda dolum makinası kullanım amaçlarını ve hangi maddelerin dolum makinasında kullanılabileceğine değineceğiz.

Ayran Dolum Makinası Çeşitleri

Ayran dolum makinası arayışında olan müşteriler için, iki ayrı amaç ile tasarlanmış dolum makinaları tavsiye edilir. Bu dolum makinalarından biri sıvı yani likit dolum makinası, bir diğeri ise kıvamlı ürün dolum makinasıdır.

Farklı hacimlerde ve farklı hızlarda dolum yapma kapasitesi ile programlanmış ayran dolum makinası seçenekleri şu şekildedir;

l D50 Likit Dolum Makinası

l D150 Likit Dolum Makinası

l D500 Likit Dolum Makinası

l D1000 Likit Dolum Makinası

l D5000 Likit Dolum Makinası

Parçacıklı olsun ya da olmasın diğer kıvamlı ürün dolum makinaları da ayran dolum makinası olarak kullanılabilir. Bu dolum makinaları;

l VD50 Dolum Makinası

l VD150 Dolum Makinası

l VD200 Dolum Makinası

l VD500 Dolum Makinası

l VD1000 Dolum Makinası

l VD2000 Dolum Makinası

l VD5000 Dolum Makinası

Şişe dolum makinası olarak da kullanılan yukarıdaki tüm dolum makinaları 50 ml ile 5 litre arasında dolum yapabilmektedir. Farklı hacimlerde programlanmış şişe dolum makinaları farklı hızlarda çalışmaktadır. Hacim arttıkça dolum kapasitesindeki geçen zaman da artmaktadır.

Otomatik dolum makinaları, ayran dolum makinası, şişe dolum makinası, otomatik dolum hatları ve daha birçok çeşit ürüne Kulp Ambalaj Makinalarına ait kulp.com.tr internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Yurtdışında da adını duyurmuş olan Kulp; Hollanda, Belçika, Avusturya, Yunanistan, İtalya, Meksika, Rusya, İngiltere, Hindistan ve Kolombiya’ya ihracat yapmaktadır. Detaylı bilgi ve dolum makinası alışverişi yapmak için internet sitesini inceleyebilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber