Avşar Çiftliği, doğal et ve et ürünlerin müşterilerine sunan ve ön plana çıkan bir markadır. Avşar Çiftliğinden gelen doğal lezzetler, özel tatların oluşmasını sağlıyor. Marka, 1988 yılından beridir Afyon ve çevresinde hizmet vererek müşterilerine en özel lezzetleri sunuyor. Kendi tesislerinde besledikleri büyükbaş hayvanları, İslami usullere göre keserek müşterilerine kaliteli ve lezzetli etler sunarak dikkatleri üzerine çekiyor. Siz de birbirinden özel yemekler için sizlere sunulan ürünleri kullanabilirsiniz.

Birbirinden Leziz Lokumlarla Lezzet Şöleni
%100 doğal malzemelerle üretilen birbirinden leziz lokumlar sizlerle buluşuyor. Antep fıstıklı, kaymaklı, tel kadayıflı olmak üzere birçok malzemenin kullanımıyla birlikte çok özel lezzetler ortaya çıkmaktadır. Geleneksel lezzetlerin farklı tatlarla uyumlu hale gelmesiyle kahve yanında misafirlerinize ikram edebileceğiniz birçok lezzetli lokumu elde edebilirsiniz.
Kahveli çikolatalı lokumlar, haşhaşlı sultan lokum, klasik güllü lokum, ballı krokanlı lokum olacak şekilde istediğiniz lokumların siparişini verebilirsiniz. Böylelikle birbirinden farklı ve özel lezzetlerle ağzınızı tatlandırabilirsiniz.

Kaliteli ve Lezzetli İşlenmiş Gıdalar ile Et Ürünleri
Avşar Çiftliğinden gelen doğal gıdalar ve et ürünleri, sağlıklı ve kaliteli ete ulaşımı olanaklı hale getiriyor. Çok uzun bir süreden beri çalışmalarını sürdüren marka, lezzetli gıdaları Türkiye’nin her bölgesine ulaştırıyor. Kendi tesislerinde özel şartlarda besledikleri büyükbaş hayvanları İslami usullere göre kesen marka, doğal ve kaliteli ürünleri çok özel fiyatlarla müşterilerine sunuyor.

Sucuk, pastırma, füme et, kuru et, salam, sosis ve kavurma kategorisinde yer alan ve farklı gramajlara sahip olan ürünler, birçok yemeğin lezzetlenmesini sağlıyor. Markanın web sitesinde yer alan ürünleri inceleyerek ihtiyaç duyduğunuz ürünlerin satın alım işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

Güvenilir ödeme seçenekleri üzerinden ödemelerinizi yapabilir, sorunsuz bir satın alma işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Avşar Çiftliği, müşterilerinin en kaliteli ve doğal ürünlere ulaşmasını olanaklı hale getiriyor. Yemeklerin özel lezzetlere ulaşmasını sağlayan ürünlerin her biri, ülke geneline sorunsuz bir şekilde teslim ediliyor.

Markanın web sitesinde yer alan ürünleri inceleyerek satın alma işlemlerinizi yapabilirsiniz. Sitede hesap açarak siparişini verdiğiniz ürünle ilgili detayları öğrenebilir, kargonuzun nerede olduğu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber