Doğa Koleji bursluluk sınavı ile eğitim kapılarını tüm öğrencilere açan Doğa Koleji, kaliteli ve gelecek vaat eden eğitim anlayışıyla pek çok velinin de tercihi olmaktadır. Türkiye’nin pek çok ilinde 125 kampüsüyle eğitim veren Doğa Koleji, akademik ve sportif alanlarda birçok başarıya da imza atmaktadır.

Doğa Koleji Eğitimleri

Eğitimde farklılık anlayışını benimseyen Doğa koleji, akademik alanda sanatsal ve sportif eğitimleri de bünyesinde bulundurmaktadır. Akademik eğitim; anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, fen ve teknoloji lisesi, üstün zekalılar eğitimi olarak öğrencilere profesyonel bir eğitim olanağı sunmaktadır. Sanat eğitimi içerisinde; öğrencilerin hangi alanlarda daha başarılı olduğu, sanatsal ilgilerinin farkına varmaları ve görsel eğitimin önemini kavramaları için faaliyetlerini yürütmektedir. Yeteneklerini keşfeden öğrenciler, bu alanda kendilerini geliştirerek bilgi sahibi olabilmektedir. Spor eğitimi ise; fiziksel ve sosyal becerilerin kazanılmasında önemli rol oynaktadır. Bu farkındalığa sahip olan Doğa Koleji yönetimi, öğrencilerin kişisel gelişimlerini tamamlamalarını sağlamak için alanında uzman eğitmenler ile çalışmalarını sürdürmektedir. Doğa koleji bursluluk kapsamında eğitim farkı gözetmeksizin tüm öğrencilere ilgi ve alaka eşit şekilde sağlanmaktadır.

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı

Doğa koleji bursluluk sınavı kapsamında, daha çok öğrenciye eğitim vermeyi amaçlayarak yüzde 100 burslu okuma imkanı sunmaktadır. Bursluluk sınavları tarihi ve öğrenci kontenjanı, her kampüse göre farklılık göstermektedir. Eş zamanlı sınavların da yapılabildiği bursluluk sınavı için başvuru formunun doldurulup kaydedilmesi yeterli olmaktadır. Bursluluk sınavında öğrenciler 500 puan üzerinden değerlendirilmekte olup, seçici kurul tarafından akademik başarıya göre burs kazanan öğrenciler açıklanmaktadır.

Doğa Academy Farkı

Yurt içi ve yurt dışı eğitim programları düzenleyen Doğa Koleji, öğrencilerine daha kaliteli eğitim vermek amacıyla hareket etmektedir. Yurt içi eğitim programları ile kendi kültürlerini yakından tanımak, yeni yerler keşfetmek ve sosyal becerilerini geliştirmek ana hedef olarak belirlenmektedir. Yurt dışı eğitim programları ise, daha çok üniversite danışmanlığında yapılmaktadır. Öğrencilerin ve ailelerinin akademik eğitimler ile ilgili detaylı bilgilere sahip olması ve geleceğe hazır yetişkinler olarak iş hayatına başlaması hedefi doğrultusunda çalışmalar yürütülmektedir. Bu programların düzenlenmesindeki temel neden, öğrencilerin üniversite seçimi yaparken doğru kararlar vermesini sağlamaktır.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber