Diş estetiği konusunda son teknoloji ve vizyon sahibi hekimlerle profesyonel işlere imza atan bir poliklinik olarak 13 yıldır gülüşünden memnun olmayan hastalarımıza yardımcı olmaktayız. Dişlerde estetik problemlere sebep olan çürükler, kırıklar, renk bozuklukları, pozisyon problemleri, ... gibi sorunların giderilmesi üst sınıf laboratuvarımız, sizi anlayan hekimlerimizle düşündüğünüzden daha kolay. Estetik prosedürlerde kullanılan tüm malzemeler titizlikle seçilerek kendi laboratuvarımızda işlenmekte ve süreç hekim-laboratuvara ve hasta ortak çalışması ile ilerlemektedir. Tüm bunlar yaşanabilecek problemlerin önüne geçilmesini ve kalıcı memnuniyetin oluşması mümkün hale gelmektedir.

Diş Estetiği Nasıl Yapılır?

Gülüş estetiğinde kullandığımız birçok yöntem bulunmaktadır. Çözüm her kişi için ayrı ayrı rahatsızlığı/çene ve diş yapısı göz önüne alınarak titizlikle belirlenmelidir.

İlk etapta estetik hasta dinlenir ve hekimce problem belirlenir. Gerekli analizlerin yapılmasından sonra kaplamanın veya farklı bir tedavi yönteminin yapılması söz konusu olur. Analizlerin doğru yapılması, estetik görünüm için olduğu kadar diş eti ve gelecekte oluşması muhtemel görülen diğer sağlık problemlerinin önüne geçilmesi açısından da çok önemlidir. Bu gibi detaylara önem veren hekim kadromuz sayesinde hastalarımızın diş estetiği tedavisi sırasında diş etlerinin zarar görmesi gibi bir durum yaşamasının önüne geçeriz. Citydent’te hastalarımızın her biri için doğru malzemelerin kullanıldığı tedavi planları oluşturmaya özellikle dikkat edilir ve böylece hem hekimin emin olduğu tedaviler ortaya çıkar hem de hasta memnuniyeti konusunda riske girilmez . Hastalarımız kendi diş sağlığını korurken aynı zamanda estetik bir görünüme sahip olur. Tüm estetik bozuklar için öncelikle hekimlerimize ve tüm kliniğine koşulsuz güvenebilirsiniz.

Diş Estetiği Fiyatları

Diş estetiğinin ilk adımı varsa çürük, leke gibi rahatsız edici görüntülere yol açan sağlık problemlerinin tedavisi ve temizlenmesidir. Diş estetiği fiyatları konusunda birçok kişi yanılgıya düşmektedir. Kalite-fiyat dengesi, Citydent olarak öncelikli hassasiyetlerimizden biridir. Kaliteli ve sağlıklı gülüş estetiğinin daha kolay bir şekilde herkesin faydalanabileceği bir tedavi olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu sayede uygun fiyat ile yüksek kaliteli bir hizmetten faydalanmak mümkün hale gelir.

Bu bir Advertorial haberdir

Editör: Vitrin Haber