Yurdumuzda güvenlik ve teknoloji anlamında, önemli ölçekte yer alan ve son senelerde artmakta olan ivmesi aracılığıyla dışa açılabilme politikasında yer edinebilmek için firmaların önemli bir altyapı çalışması gerekmektedir. Gelişime açık, yönetilebilir ve izlenebilir olması gereken bu altyapı çalışmalarında teknoloji önemli yer edinmektedir. Bu düşünceyle yola çıkmış olan DESİ Güvenlik sistemleri sektörde uzun yıllardır hizmetlerini sürdürmektedir.

Profesyonel şekilde yürüttükleri çalışmalarıyla elde etmiş oldukları tecrübeleri yatırıma dönüştürmüş olan DESİ Güvenlik Sistemleri; çözüm geliştirme ve işletmelere sunmayı temel almaktadır. Desi Alarm ve güvenlik bünyesinde kapı alarm sistemleri  ile beraber Görüntülü ve Sesli Güvenlik sitemleri satışı da bulunmaktadır.

DESİ Alarm ve Güvenlik Misyonu ve Vizyonu

Güvenlik sistemleri alanında kendini kanıtlamış olan desi alarm güvenlik sistemleri firması 2008 yılında kurulmuştur. Geçmişten gelen deneyimini her geçen gün arttıran firma, daha önceden edindiği deneyimleri ve değerli müşterilerinin taleplerini bildiği için maliyeti en düşükte tutarak hizmetini sürdürür. Tüm bu süreçte kalitesinden ödün vermemektedir. Firma bünyesini, kolay ulaşılabilir olmak ve günümüz teknolojisini yakalayabilmek adına internet ortamına taşımıştır. Amaçları, bulunan mevcut koşullar altında fiyatları en makul ve her bütçeye uygun olan hale getirmektir.

DESİ Alarm Sistemleri

DESİ Alarm sistemleri, şuan ki konumu itibariyle müşterilerinin taleplerini ivedilikle karşılayan ve ayakları yere sağlam basan bir firmadır.

Firma bünyesinde;

  • Elektronik güvenlik ürünlerini sağlıklı bir biçimde canlı yayınlayabilen
  • Müşteri taleplerini profesyonel kadrosuyla en kısa sürede hayata geçirebilen
  • Hizmet kalitesinden ödün vermeden çalışmaları sürdürebilme özellikleri yer alır.

Pek çok müşteri tarafından merak edilen alarm fiyatları nedir sorusu, DESİ Güvenlik sistemlerinin sunduğu hizmetler ve ekibin hızlıca yanıtlamasıyla cevaplanmaktadır.

DESİ Alarm Sistemleri Firması

DESİ Alarm; sahip olduğu ve bünyesine her geçen gün katmaktan onur duyduğu genç beyinler aracılığıyla güncel teknolojiyi yakalamakta ve ön sırada yer almaktadır. Diğer firmalardan ayıran özellikleri, güvenlik sistemlerindeki uzman kadrosudur. Satışını yaptıkları bütün ürünler hakkında geniş bir bilgiye sahiplerdir.

Montajını ve satışını yaptıkları bütün ürünlerde teknik destek için bir kuruluş ya da kuruma bağlı olarak çalışmamaktadırlar. Hem elektronik hem de donanım bilgilerine oldukça vakıftırlar. Satışını yaptıkları ürünlerin yazılım ve donanım anlamında desteklerini sürdürmektedirler. 600’ü aşkın bayi ağı sayesinde tüm Türkiye’ye eş zamanlı hizmet vermektedir. Dünyanın pek çok ülkesine de ihracat yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadırlar.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber