Dermologica güzelliğini düşünenler için birçok ürün yelpazesini bir markada toplamıştır. Saç bakımı, makyaj ürünleri, güneş koruyucu ürünler ve birçok çeşit ürün zinciri dermologica ürünlerinde bulabilirsiniz. Kuru cilt sorunları için nemlendirici Dermalogica Active Moist 100 ml karma ciltlere uygun bir nemlendirici üründür. Cilde kolaylıkla sürülen ve amino asit içeren ve bitkisel özlere sahip özelliği ile cildinizi rahatlatır ve ferahlamasında yardımcı olur. Kullanım için cildin temizlenmiş olması gerekir. Cildinize bir miktar sürüp kibar hareketler ile yukarı doğru olmak sureti ile uygulanmalıdır. Cildinizdeki sivilce ve leke gibi sorunları dermologica ürünleri sayesinde giderebilirsiniz.

Saç Bakımında Dermalogica

Saçların nemi saç sağlığı için ürünü önem taşır kuru ve cansız saçlar için Daily conditioning Rinse saç kremi seyehat boyu ile saçlarınız parlak ve yumuşak bir etkiye kavuşur. İçeriğindeki provitamin B5 bulunduğundan saçların onarımında ve daha parlak görünmesinde yardımcıdır. Saçlarınızı şampuanladıktan sonra saç köklerinden başlayarak uçlara doğru uygulamanız yeterli olacaktır. Daha sonra saçlarınızı ılık su ile durulayabilirsiniz.

Vücut Bakımında Tercihiniz Dermalogica

Yüzünüz gibi vücudunuzun derisinin de bakıma ihtiyacı vardır. Cilt kuruluğu birçok soruna yol açabilir. Çatlaklıkla birlikte acı ve ağrı hissi ciltte pul pul dökülmeler meydana gelebilir. Tüm ciltlere uygun olan vücut nemlendirici Dermalogica Body Hydrating Cream kuru ciltler için eşsiz bir nemlendiricidir. Bitkisel ve esansiyel içeriğe sahip cilt nemlendirici krem ile cildin rahatlamasına yardımcı olur. Cildinizin dinç kalmasında etkili olan nemin dengesini koruyarak yumuşamasında ve nemlenmesine destek olan ürün ile cilt bakımınızı günlük olarak yapabilirsiniz. Ürünün kullanımı banyodan sonra yapılmalıdır. Cilt henüz nemli durumdayken vücudunuza nemlendirici kremi sürerek cildinizin kurumasını önleyebilirsiniz. Ürün tedarik etmek için sitesinden sipariş ederek ürünlere kavuşabilirsiniz.

Güneş Koruyucu Dermalogica

Cildinizin zarar görmesinde en büyük etken olan güneşten korunmak için derologica ürünlerinden yararlanın. Güneşin ciltteki etkileri oldukça büyüktür. Ciltteki kuruluk ve lekelerin nedeni güneşin zararlı etkenleri olabilir. Cildin korunmasında Dermalogica ürün imdadınıza koşarak cildin kurumasını ve zarar görmesini önlemektedir.

ADVERTORİAL

Editör: Vitrin Haber