Depo Barkod Sistemleri

20.yüzyıl teknolojisi olan barkod artık yaşamın içinde pek çok noktada karşımıza çıkmaktadır. Beyaz taban üzerine siyah çizgiler ve numaralardan oluşmakta olan barkod sistemleri alış satış işlemlerinde sağladığı kolaylıklar neticesinde sektörde oldukça fazla yer bulmaya başlamıştır. En yararlı olduğu nokta belki de hızlı satış operasyonu olan barkod sayesinde artık mahsulleri saniyeler içerisinde satın alabilmekte ve satışını yapabilmekteyiz.

Sadece hızlı satış işlemlerinde değil stoklarımızın kontrol edilmesinde, depo stok takiplerimizde de yanımızda olmaktadır.  Stoklarımızın sayımını barkod sistemleri aracılığıyla yaptığımız zaman bize azalan ve biten mahsulleri de bildirebilmektedir. Bizler bu sayede hangi mahsul ne kadar tutuluyor? Hangi mahsul ne kadar zamanda ne kadar satılıyor? Gibi soruların cevaplarını bulabiliriz ve elimizdeki mahsul stoklarını bu şekilde sağlayabiliriz. Satılmayan mahsulleri de almak yerine, onların yerine yeni mahsuller alarak çok daha fazla mahsulü, daha fazla spektrumu olan bir firma haline bürünebilmekteyiz. Satış işlemlerinde tümleşik yapısı sayesinde stok takibinizi, stok takibinizi, depo kontrolünü yapabiliyor oluşunuzun yanı sırra anlık hesaplamalar da yapabilmektesiniz. Örneğin; kasa sattığınız mahsulleri tek tek hesaplamanıza gerek kalmadan alınması gereken ödemeden, pasa üstü ne kadar olacak sorusunun cevabına kadar çok basit bir biçimde ulaşabilmenize imkân

sağlamaktadır.

Depo Takip Sisteminin Kullanımı

Kullanımı son derece basit olmasından dolayı teknolojiden ne anlarım ben diyen bireyler dahi çok basit bir biçimde nasıl kullanması gerektiğini öğrenebilmekte ve fayda alabilmektedir.  Barkod Sistemleri sayesinde şirketinizdeki her detayın sonuna kadar anlık takibini sağlayabilmektesiniz. Bunun için illa ki firma içerisinde olmanıza gerek yok, dünyanın bir ucundan dahi mobil sistemler aracılığıyla sisteminize giriş sağlayabilir ve zorunlu analizleri sağlayabilmektesiniz. Barkod sistemleri, mahsullerinizin dünyanın neresine giderse gitsin sizin takibinizde olabilmesine imkân sağlamaktadır. Barkod bir noktada mahsullerin kimliği olarak belirlenebileceğinden dolayı ilerleyen zamanlarda mahsullerinizle ilgili mesele yaşadığınız zaman mahsule ulaşma ve mahsulü teyit etme imkânı sunmaktadır. Sizler de bu noktada anlık müdahalelerde bulunabilir ve işletme prestijinizi koruyarak, akdikeni kaybının önüne geçme kısmeti bulabilirsiniz. Unutmayınız ki; emin ve profesyonel firma imajı alıcılar için her şeyden evvel gelmektedir.

Naron Bilişim  0850 644 25 22

Advertorial

Editör: Vitrin Haber