İnstagramda, televizyonda ya da çevremizde gördüğümüz “fit vücutlu kişilere” daima özenir, “keşke biz de böyle olabilsek” diye iç geçirebiliriz. Erkek kadın fark etmeksizin herkes; daima bakımlı, fit ve çekici olmak ister ki bunun yolu elbette ilk olarak “düzgün vücut hatlarından” geçer. Düzgün vücut hatları ise ideal kiloda olmak ile ilgili bir şey değildir. Düzgün vücut hatları dendiğinde herhangi bir bölgesel yağlanma olmaksızın estetik kusursuzluk akla gelir. Bölgesel fazlalıklar ise vücut hatlarını farklılaştırırken estetik bir görünümden bizleri uzaklaştırır. Diyet, spor ve birçok yöntem denenmesine rağmen o “bölgesel fazlalıklar” bir türlü gitmez ki bu oldukça can sıkıcıdır. Mankenlerde ya da ünlülerde neden bölgesel yağlanma sorunu yok diye kendimizi sorar dururuz ama bir türlü yanıt alamayız. İşte bu sorularınızın yanıtını CoolClinic bu haberde sizlerle paylaşıyor!

Bölgesel Zayıflama Mucizesi: Soğuk Lipoliz İstanbul Coolsculpting

Soğuk lipoliz yöntemi olan CoolSculpting; dokulara hiçbir zarar vermeksizin yağ hücrelerinin ısısını düşürmek ve daha sonra metabolizma tarafından vücuttan atılmasını hedefleyen bir zayıflama yöntemidir. FDA onayı güvenilir bir bölgesel zayıflama yolu olan CoolSculpting nedir sorusunun en iyi yanıtı vermek gerekirse “kısa sürede, hiçbir problem yaşamadan vücuttaki bölgesel yağlanmaları yok etmek” diye açıklayabiliriz. Zira, CoolSculpting nedir diye Google’de onlarca açıklama söz konusu olsa da ucu acık kaldığı için insanlar hala bizlere CoolSculpting nedir, ne işe yarıyor gibi soruları yöneltmeye devam ediyor.

Sporla yada diyetle eritilmemiş tüm lokalize yağların hedef alındığı bir zayıflama yöntemi olan soğuk lipoliz İstanbul ‘da CoolClinic tarafından başarıyla uygulanıyor. Soğuk lipoliz İstanbul denilince akla ilk gelen firmalardan olan CoolClinic; uygulama yaptırmak isteyenlerle detaylı bir ön görüşme yapıyor.

CoolSculpting’e Yakından Bakalım

Karın, bel, bacaklar, diz içleri, sırt, kollar ve basenleri inceltmek için yapılan CoolSculpting tedavisi; farklı genişlikte alanlara uyumlu değişik başlıklarla yapılıyor. Uygulama yapılacak alana yerleştirilen aplikatör cilde soğuk enerji verirken “hiçbir ağrı, sızı veya rahatsızlık hissine “ sebep olmaz. CoolSculpting ile zayıflamak isteyen hastaların hissettiği şey ise “çekme ve bırakma” eylemleridir ki bu da hiçbir rahatsızlık vermez.

CoolSculpting tedavisi süresi, uygulama yapılacak alana ve bölge sayısına göre değişiklik göstermektedir. Genellikle bir bölgedeki işlem süresi 1 saat kadardır. Basenler ve karın için yapılan seanslarda 2 bölge olarak alan baz alınır. Tedavi edilecek bölgeye göre de yine uygulama süreleri değişiklik gösterebilir ve bundan dolayı 2-3 güne de seanslar yayılabilir.

Soğuk Lipoliz İstanbul Fiyatları Ortalama Ne Kadar?

CoolSculpting nedir sorusundan sonra CoolSculpting fiyatları ise en sık araştırılan konulardan bir tanesi. CoolSculpting ücretleri, diğer uygulamalarda olduğu gibi elbette merkezden merkeze, uygulayıcıdan uygulayıcıya göre değişiklik gösteriyor. Aynı zamanda uygulanacak bölge sayısı ve seans süreleri de yine soğuk lipoliz fiyatları skalasında değişikliğe neden oluyor. Bu nedenle CoolSculpting ile zayıflamak istiyorsanız CoolClinic gibi merkezlerle iletişime geçmeli ve ön muayene sonrası CoolSculpting fiyatları talebinde bulunmalısınız.

Anestezi alamayan, ameliyat olmaktan korkan, ilaç alerjisi olan kişiler için “mucizevi bir yöntem” olan CoolSculpting soğuk lipoliz İstanbul’da CoolClinic tarafından uygulanmaktadır. Siz de hiçbir sorun yaşamadan kısa sürede yağlarınıza veda etmek istiyorsanız CoolSculpting ile zayıflamayı mutlaka deneyin! Hemen şimdi CoolClinic ile iletişime geçin, kısa sürede fit bir vücuda kavuşun!

"Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz." 

Advertorial

Editör: Vitrin Haber