ÇOK İŞİNİZE YARAYACAK 7 İNTERNET SİTESİ

Çok işinize yarayacak 7 internet sitesi ile sizlerleyiz. Bazen internet üzerinden bazı işleri yaparken "Keşke şöyle bir site olsa da işimi çok daha hızlı yapsam." dediğiniz mutlaka oluyordur. Ve büyük ihtimal öyle bir site mevcut ama siz daha hiç keşfetmediniz. İşte bu yazımızda sizlere günlük hayatta çok yardımcı olacak 5 farklı siteyi tanıtacağız. Bu sayede bazı işlerinizi çok daha hızlı ve pratik bir şekilde yapabileceksiniz. İşte internetin diplerinden çıkardığımız en iyi 7 websitesi.

Kişisel Bilgi Blog

Kişisel bilgi blog sitesi yani https://www.kisiselbilgi.com/ giderek gelişen blog siteleri arasında yer alıyor. Site içeriğine giriş yapıldığında internet, sağlık gibi farklı kategoriler görülebilir. Bu kategorilerden dilediğinize giriş yaparak hemen bilgi edinmeye başlayabilirsiniz.

zamzar.com

Bu web sitesi sayesinde aynı dosya türleri arasında değişim yapabiliyorsunuz. Örneğin .bmp uzantılı bir fotoğraf yüklediniz ve bunu .jpeg yapmak istiyorsunuz. Çok basit, hemen zamzar.com'a girin ve fotoğrafınızı siteye yükleyin. Ardından gelen seçeneklerden fotoğrafı .jpeg'e dönüştürün. Söz konusu sadece fotoğraf dosyaları değil elbette. Ses dosyalarından video dosyalarına pek çok dosya türünü siteye yükleyebilir ve farklı biçimde tekrar çıkartabilirsiniz. Zamzar.com çok iyi bir dosya değişim sitesidir.

duolingo.com

Bu siteyi mutlaka bildiğinize eminiz. Fakat yine de en faydalı internet siteleri listemize girmeye hak kazanıyor. Duolingo sayesinde yabancı dilinizi geliştirebilirsiniz. Başta İngilizce olmak üzere pek çok dili Duolingo üzerinden öğrenebilirsiniz. Sıradan uygulamaların aksine çok daha fazla içeriğe sahip olan Duolingo sayesinde çok daha hızlı bir şekilde yabancı dilinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca telefonunuza da indirebileceğiniz bir yabancı dil uygulaması mevcut.

similarsites.com

Adından da anlayabileceğiniz benzer siteleri gösteren bir web sitesi. Örneğin siteye girip "Instagram" yazıyorsunuz ve Instagram'a benzer başka siteleri görebiliyorsunuz. Mesela bir tane çok bilinmeyen bir site buldunuz ama paralı diyelim. Hemen o siteyi similarsites.com'dan aratıyorsunuz ve başka versiyonlarını inceliyorsunuz. Özellikle aynı şeyleri yapmaktan sıkılanlar için yenilikçi farklı siteleri de gösteriyor.

wetransfer.com

Herhangi bir kayıt gerekmeksizin dosyalarınızı yükleyip transfer edebileceğiniz bir web sitedir. Dosya transfer sitesi olan wetransfer sayesinde yüksek boyutlu dosyalarınızı güvenli bir şekilde bu siteye yükleyebilir ve farklı cihazlardan tekrar indirebilirsiniz. 2 GB'a kadar ücretsiz bir şekilde dosyalarınızı transfer edebiliyorsunuz. Ayrıca korkmanıza gerek yok, siteye yüklediğiniz dosyalar 7 gün içinde otomatik bir şekilde siliniyor. Yani güvenliğiniz kontrol altında diyebiliriz.

canva.com

İnternet üzerinden çeşitli tasarımları yapabileceğiniz sitelerden birisi da canva.com'dur. Bu site sayesinde ister hazır şablonları kullanarak ister sıfırdan kendiniz oluşturarak çeşitli tasarımlar yapabilirsiniz. İçinde sayısız farklı içeriğin bulunduğu canva, piyasanın en tanınanlarından birisidir. Bundan dolayı pek çok kullanıcı da canva.com'u tercih ediyor. En basitinden en karmaşığına kadar pek çok tasarımınızı bu site üzerinden yapabilirsiniz. Canva.com da bu özelliğiyle en iyi web siteleri listemize giriyor.

Backlinkim Sitesi

Backlinkim sitesi web site sahibi olmak veya sitesi olup da Google’da üst sıralara gelmek isteye nkişilere yönelik hizmet verne bir site.

Çok işinize yarayacak 7 internet sitesi bu şekildedir.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber