Ulaşım bireyler için de şirketler için de son derece önemli ihtiyaçlardan biri olup farklı amaçlara yönelik olarak araç kullanım ihtiyacı giderek artmaktadır. Araç kullanım ihtiyacının artması araç kiralama sektöründe son yıllarda gözlemlenen büyümenin de en önemli nedenlerinden biridir. Şirketlerin ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak için sıklıkla başvurduğu uzun dönem araç kiralama İstanbul ve diğer metropollerimizde oldukça büyük ilgi görmektedir. Filo araç kiralama fiyatları İstanbul ve diğer illerimizde çeşitli etkenlere göre farklılık gösterse de Carvento en ekonomik fiyatlarla kaliteli hizmet sunma konusunda haklı bir iddiaya sahiptir.

Araç kiralama hizmetleri oluşan ihtiyaca göre ister günlük ister uzun dönem olarak yapılabilir. Uzun dönem araç kiralama kapsamında şirketler 30 gün ve üzerinde araç kiralama hizmetlerinden en uygun fiyatlarla yararlanma imkanını elde ederler.

Filo kiralama hizmetleri, kurumsal ulaşım ihtiyaçlarının yüksek kalitede ve en ekonomik şekilde karşılanması için tercih edilebilecek en etkili çözümdür. Uzun dönem araç kiralama hizmetleri sayesinde şirket araçlarının yönetilmesi ve rutin operasyonel süreçlerin yürütülmesi için gereken hizmet dışarıdan sağlanır. Carvento uzun yıllardır faaliyet verdiği araç kiralama sektörünün yenilikçi isimlerinden biri olarak şirketlerin çalışanlarının günlük işlerini yürütmeleri aşamasında gereksinim duydukları araçların temin edilmesi imkanını verir. Son derece basit ve sorunsuz yürütülen süreç şirketler için pek çok farklı alanda avantaj sunar.

Filo kiralama hizmeti; şirketlere ihtiyaç duydukları binek ve ticari araçları, aylık ödeme ve kilometre kapsamında kullanım imkanı sunan bir hizmet olma özelliğine sahiptir. Satın almaya göre filo araç kiralama çok daha uygun maliyetli bir işlem olup şirketlerin avantajı yalnızca bununla sınırlı değildir. Sağlanan avantajlar arasında araç yenileme sürecinde satış işlemleri ile ilgilenme gereksiniminin ortadan kalkması ve ikinci el değer kaybı riskinin üstlenilmemesi de yer alır.

Filo araç kiralama fiyatları birçok farklı etken göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu etkenler arasında kiralanmak istenilen aracın modeli, kasası, yakıt tüketim türü, kilometresi gibi birçok farklı faktör sayılabilir. Bu nedenden dolayı filo araç kiralama hizmeti almak isteyen şirketlerin kiralamak istedikleri araç sayısı ve özellikleri ile ilgili bilgiler doğrultusunda fiyatlama bilgisi talep etmesi önerilir.

Carvento Size Avantajlarla Dolu Bir Dünyanın Kapısını Aralıyor

Uzun dönem araç kiralama işlemleri maliyetler konusunda şirketlere büyük bir avantaj sağlar. Bunun nedeni uzun dönem araç kiralama maliyetlerinin kısa dönem araç kiralama hizmetlerinin fiyatlarına göre çok daha ekonomik olmasıdır. Uzun dönem araç kiralama hizmetlerinden yararlanıldığında kiralanan araçların tüm bakım onarım, vergi, sigorta ve benzeri giderleri Carvento tarafından karşılanır. Böylece kiralama hizmetinden yararlanan kişiler ya da firmalar için ekstra bir yük oluşmaz.

Özellikle büyük şirketler gereksinimlerine göre farklı markalarda ve modellerde araçlara farklı periyotlarda ihtiyaç duyabilirler. Bu durumda gerekli araç alım satımlarının yapılmasındansa alternatif olarak Carvento uzun dönem araç kiralama hizmeti ile diledikleri araçlara daha hızlı ve ekonomik bir şekilde ulaşmaları mümkündür.

Filo Araç Kiralama Hizmetinden Yararlanma Şartları Nelerdir?

Renault Clio, Fiat Egea, Peugeot 301 gibi B segmenti araç kiralamalarında 23 yaş ve 2 yıllık ehliyet,

Ford Focus, Renault Megane gibi C segmenti araç kiralamalarında 25 yaş ve 3 yıllık ehliyet,

VW Passat, Audi A6 gibi D ve E segmenti araç kiralamalarında 28 yaş ve 5 yıllık ehliyet şartı uygulanır.

En az 3 günlük kiralama hizmeti verilmekte olup aylık ya da yıllık kiralamalar için özel fiyatlar belirlenir.

Carvento araç kiralama fiyatlarına bakım, lastik, trafik sigortası ve muafiyetli (kasko genel koşulları çerçevesinde) kasko dahildir. %18 KDV de dahil olup bebek koltuğu, ek sürücü, navigasyon gibi ek hizmetlerin ücretleri rezervasyon işlemi sırasında görüntülenebilir.

Toplam kira bedeli araç teslim alındığında nakit ya da kredi kartı şeklinde istenilen para birimiyle tahsil edilir. Kiralanan aracın segmentine göre araç kiralama süresince devam edecek şekilde provizyon alınır. Carvento geçerli pasaport bilgilerine ek olarak uçuş detayları alınan yurt dışı müşterilerden depozit almaz. Eğer pasaport bulunmuyorsa çalışanlardan en son çalışılan iş yerine ait maaş bordrosu, iş verenlerden ise vergi levhası ibrazı talep edilir.

Kiralama işlemleri sırasında araç kiralayan müşterilerin kendi adlarına düzenmiş bir kredi kartına sahip olmaları şartı vardır. Bu kredi kartından B ve C segmenti araçlar için 1.000 TL, D ve E segmenti araçlar için 2.000 TL tutarında ön provizyon ile bloke koyulur. D ve E segmenti araçlarda 2 adet kredi kartı istenmesi söz konusu olabilir.

B ve C segmenti araçlarda günlük 300 km, aylık 3000 km

D ve E segmenti araçlarda günlük 200 km, aylık 2000 km kullanım ve kilometre limiti vardır.

Eğer ehliyet ibraz edilir ve depozit ön şartı hariç diğer kiralama ön şartlarına uyulursa sözleşmeye 2 sürücü yazılabilir. Her bir ek sürücü için günlük olarak 15 TL tutarından ücret talep edilir.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber