Cartier Kol Saati

Cep saatlerinin egemen olduğu 19. Yüzyıl sonlarında, kol saatleri yavaş yavaş piyasaya sürülmeye başladı. Fakat insanlar alışkanlıklarından vazgeçmekte zorlandığı için çok az marka tutunabildi. Cartier kol saati işte bu markaların en önde gelenlerinden. İlk çıktığı günden beri tüm dünyada en çok tercih edilen markalar arasındaki yerini asla kaybetmedi. Hem şık hem gösterişli hem de klasik modelleri ile günümüze ayak uyduruyor.

Eski modeller dahi kalitesini ve güncelliğini kaybetmemiştir. Özel tasarımları ve değerli taşlarla süslenmiş modelleri ile daha uzun yıllarca bu durum aynı şekilde devam edecektir. Her tarza ve ortama uygun modeller adeta kendi aralarında markalaşmış ve adını duyurmuştur. Cartier, kol saatlerinin ilk mucitlerinden olmasının yanı sıra, 100 yılı aşkın zamandır tökezlemeden emin adımlarla ilerlemiştir.

Cartier Kol Saati Modelleri

1888 yılında başlayarak bu güne kadar bir çok kol saati modeli üreten Cartier şirketi, her seferinde benzersiz bir işe imza atıyor. Mücevher görünümlü saat sevenler Cartier kol saati modelleriyle isteklerine kavuşuyor. Çok sevilen ve akıllarda kalan çokça model mevcuttur. Her tarza uygun modeller hakkında ufak bilgiler verebiliriz. Mesela Santos koleksiyonu, dörtgen kasalı saat severlerin beğeneceği modelleri içeriyor. Bu koleksiyonun modelleri arasında elmas işlemeli, 18 ayar altından üretilmiş modeller mevcuttur.  Dörtgen kasa tasarımına sahip bir diğer saat de Tank modelidir.

Elmaslarla süslenmiş, paslanmaz çelikten üretilmiş, otomatik mekanizmalı ve quartz mekanizmalı modelleri vardır. Tank modeli, 2. Dünya savaşı devam ederken, savaştaki tanklardan esinlenilerek tasarlanmıştır. Kemer kısmı tank paletlerini andırır. Yuvarlak kasa tercih edenler içinse Pasha modeli bulunmaktadır. Paslanmaz çelikten üretilmiş otomatik mekanizmalı saatlerdir. Elmaslarla süslü altın modelleri de vardır. https://www.entropia.club/tr/cartier sayfasında birbirinden güzel ürünleri sizleri bekliyor!

Advertorial

Editör: Vitrin Haber