Canlı skor tahminlerini online platformlarda yapmak isteyenler azscore-tr.com sitesini aktif olarak kullanabilirler. Ana sayfada yer alan mevcut maçlar dün, bugün ve yarınki maçları listeliyor. Bu listelere göz atan kullanıcılar yapmak istedikleri kuponları pratik bir şekilde yapabilir. Üyelik gerektirmeyen site tamamen ücretsizdir.

https://lh6.googleusercontent.com/uR8HQLjXyEizn83JR6F_Pe0b5zUcd8GZSwthr-dQRFAXzuxv-vNj6vBJnjxrdygeoEhcMjqIqYuN7FvWthYo7UpG7fqQUAMZ-kBSSIkEVTbYslSaLcQTLGlOspvIarcsIm1AaXne

Mevcut Lig Seçenekleri

1- Süper Lig: Fenerbehçe, Galatasaray, Sivasspor ve Trabzonspor'un şampiyonluk mücadelesi verdiği süper lig, sitenin mevcut lig seçeneklerinden ilkini oluşturuyor. En güncel puan tablosu da bu listeye tıklanarak incelenebilir. Sadece süper lig değil Türkiye kupasının maçları da aynı platform üzerinden takip edilebilir. Oynanacak maçların tarih ve saatleri ana listede yer almaktadır.

2- TFF 1. Lig: Şampiyon olup Süper Lig'e çıkmak isteyen takımların kıyasıya mücadele ettiği TFF 1. Lig takımları hakkında bilgi almak isteyenler bu alana tıklayabilir. Genel bakışa tıklayan kullanıcılar geçen haftanın müsabakalarını ve maç sonuçlarını öğrenebilir. Sadece geçen haftanın değil bu zamana kadar oynanmış tüm maçların sonuçlarını öğrenmek de mümkündür.

3- Avrupa Ligleri: Türkiye'de en çok takip edilen liglerin başında Avrupa ligleri yer alıyor. Liverpool, Manchester City, Arsenal ve Manchester United gibi takımların şampiyonluk mücadelesi verdiği bu lige dair tüm güncel bilgiler de online platformlarda paylaşılıyor. Fikstür bölümünde ise gelecek haftanın maçları, saatleri ve tarihleri ile birlikte veriliyor.

Premier Lig dışında, Seri A, Bundesliga, La Liga gibi önemli Avrupa ligleri de sunulan seçenekler arasında yer alıyor.

Top Turnuvalar ve Oyunlar

Oyuncular tarafından sıklıkla tercih edilen kupalar ve turnuvalar alfabetik sırayla alt alta listelenmektedir. Sadece ülke bazında ligler değil Afrika ve Avrupa kupaları da mevcut seçenekler arasında yer almaktadır. Oyunlar yapıldıktan sonra ''oyunlarım'' kısmına girilerek yapılan bahisler gözden geçirilebilir. Şampiyonla Ligi ve Afrika Uluslar Kupası son seçenekler arasında bulunuyor.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber