Endüstriyel tartım sistemlerinin ülkemizdeki lider firmalarından Baykon, gerek yenilik çalışmaları gerekse ARGE çalışmaları ile dikkat çekiyor. Her geçen gün kendini geliştiren Baykon, son olarak çıkardığı panel tipi tartım indikatörleri, proses kontrol, tartım ve kuvvet ölçümü uygulamalarının kullanımı için hizmete sunuyor.

, son teknolojik gelişmeleri bünyesinde barındırarak yüksek doğruluk, yüksek haberleşme hızı, güçlü arayüz seçenekleri ile endüstriyel tartım uygulamalarının tüm gereksinimlerini karşılayacak dijital veya analog yük hücreleri ile kullanmak üzere tasarlanmıştır.

BX30 Tartım Göstergesi Nedir?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Bx30 tartım göstergesi, son teknolojiyi bünyesinde barındırırken, yüksek haberleşme hızıyla ve güçlü arayüz özellikleriyle endüstriyel tartım uygulamalarının tüm isteklerini karşılayacak, dijital veya analog yük hücreleri ile birlikte kullanmak üzere tasarlanmıştır.

Bx30 Tartım Göstergesi Özellikleri

Bx30 göstergeler, 22 mm uzunluğunda olup 6 dijitlik ağırlık göstergesi ve 8 mmuzunluğunda 16 dijitlik alfa numerik bilgi gösterge paneli ile parlak, çok renkli LCD ekran ile donatılmıştır. Ayrıca 6 farklı kullanım dili, tartımın grafiksel gösterimi, üzerlerindeki sembollerden fonksiyonları kolayca anlaşılabilen tuş takımı, operatörü uyarmak veya bilgi vermek amacıyla ekran renginin değişmesi gibi özellikler, indikatörün kurulumunu ve kullanımını çok kolaylaştırır.

Önemli Üstünlükleri

●     Islak, hijyenik ve zorlu sahalar için IP67 koruma sınıfında, paslanmaz çelik ön panel

●     Alfanümerik bilgi satırı ile renk seçilebilen LCD gösterge

●     Brüt ağırlık grafik gösterimi

●     Tuș kilit fonksiyonu

Bx20 Bağlantı Noktaları

PC ve yazıcı bağlantısı RS232C, RS485, RS422, USB ve Ethernet TCP/IP haberleşme portları standart olup, her tip PLC/Scada haberleşmesi için Analog çıkış, EtherNet/IP, Profibus, Profinet, Modbus RTU, Modbus TCP, CANopen, EtherCAT, CC-Link, Powerlink ve 4 optik izole girişli, 5 röle kontağı çıkışlı Dijital I / O bağlantılı girişleri bulunmaktadır.

Bx30 Kullanıldığı Sektörler

●     Kimyasal Üretim Endüstrisi

●     Proses Otomasyonu

●     OEM ve Sistem Entegratörleri

●     Demir Çelik Üretim

●     Formülasyon ve Karışım Prosesleri

●     Dolum, Paketleme ve Ambalaj Hatları

Sizlerde BX30 tartım göstergesi hakkında bilgi almak ve satın almak için sitesini ziyaret edebilirsiniz.



ADVERTORİAL

Editör: Vitrin Haber