Genellikle ev almak yapılan en büyük yatırımlardan birisidir. Yüksek maliyet nedeni ile genellikle bir tür finansman içerir. Ev alırken en zorlayıcı nokta olan finans kaynağı ipotek borcu, banka kredisi vb. olabilir. İlk etapta banka kredisi tek seçenek gibi görünse dahi geri ödeme ve vade farkları göz önüne alındığında alacağınız eve ederinden fazla bir tutar ile sahip olduğunuzu görebilirsiniz.  Geciken ödemelere istinaden ek faizler vb. gerçekten ev kredilerinin cazibesini yitirmesine yol açıyor.

Sizde ekstra herhangi bir vade farkı ve faizsiz taksitle ev alma şartlarını değerlendirmek istiyorsanız, okumaya devam edin.

Faizsiz, taksitle ev almak mümkün mü?

Peşinat ya da depozitosuz mülk sahibi olmak mümkün! Aylık ödemelerinizi taksitlendirerek mülk satın alabilirsiniz. Birevim ile taksitle ev almak mümkün!  Yatırımcılar, servetlerini, kira yoluyla düzenli gelir sağlayan gelir getirici mülk portföyleri oluşturarak ve aynı zamanda mülk değerinin sermaye büyümesine kapitalize ederek kazanabilmişlerdir. Bununla birlikte, borç verme konusundaki sınırlamalar büyük miktarda mevduat gerektirmektedir. Çoğu insanın% 25'lik bir depozitodan tasarruf etmesi yıllar sürdüğünde, mülk değeri yıllık % 10 civarında artmakta ve bu da mülk edinmeyi daha da ulaşılamaz hale getirmektedir.

Evet, faizsiz küçük taksitler ile ev sahibi olmak mümkün! Yapmanız gereken öncelikle almak istediğiniz eve karar vermek ardından aylık ne kadar taksit ödeyebileceğinizi belirlemektir.  Peşinatınız var mı?  Peşinatınız yoksa umutsuzluğa kapılmanıza gerek yok, peşinatsız taksitle ev sahibi olabilirsiniz. 

Birevim ile taksitle ev almak avantajlı yoldan mülk sahibi olabileceğiniz yöntemlerden biridir.

  • Peşinatsız
  • Faizsiz,
  • Taksitle ev otomobil sahibi olabileceğiniz bir sistemdir. 

Küçük taksitler ile ev sahibi olmanın hayallerinin kuruyorsanız bu imkânsız değil! Birevim taksitle ev almak konusunda yetiştirdiği uzman danışanları ve 47 şubesi ile hizmet veriyor. Bu sistem özellikle dar gelirli ve orta direk olarak tabir edilen gelir gurubuna hitap ediyor. 

Üstelik taksitle ev alma konusunda biradım attıysanız ara ödemeler ile borcunuzu erken kapatabilirsiniz.  Kredi notunuza göre ipotek ya da kefil istenebilir.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber