Bankaların yüksek faizlerinden dolayı kredi kullanmaktan çekinen vatandaşlar ev almak için bazı firmaların açmış olduğu projeleri değerlendirmeyi tercih ediyor. Banka faiz oranlarına bakıldığı zaman neredeyse çekilen konut kredisinin yarısı kadar faiz ödenmiş oluyor. Bu da geliri az olan bir aile için geri ödemesi bakımından oldukça zor oluyor. Son yıllarda birçok insan tarafından tercih edilen Birevim firması kredi vermeden ve faiz almadan vatandaşların ev sahibi olmasını sağlıyor. Oldukça kolay bir sistemle ilerleyerek bu kadar yıl boyunca emin adımlarla ve güvenilir bir şekilde insanları ev almak konusunda rahatlatıyor. Hemen hemen birçok şehir de merkezleri bulunan birevim firmasına giderek siz de ev alma konusunda gerekli desteği alabilirsiniz.

Kredi çekmenin ve geri ödemenin zor olduğu bu yıllar da birevim nedir? Diye düşünecek olursanız, noter eşliğinde düzenlenen belgeler sayesinde vatandaşlardan tam not almayı başaran iyi projeler ortaya çıkartan bir firmadır.

Sistem bankalar gibi ilerlemiyor. Bu firma sizden organizasyon katılım bedeli talep ediyor. Bu bedel sadece ilk başta almak istediğiniz evin değerine göre belirlenen bir rakamdır. Firma sizde bu katılım payını nakit olarak talep ediyor. Herhangi bir faiz ya da ekstra bir şey istemiyor. Bu organizasyon bedeli sadece bir kez firmaya ödenir. Daha sonra firma sizden tekrar bir şey talep etmez. Ev almaya karar verdikten sonra ilk yapmanız gereken alacağınız evi belirlemek olmalı. Firmaya alacağınız tutarı bildirdikten sonra o da size organizasyon bedelini hesaplayacaktır. Aylık ne kadar ödemek istediğiniz ve kaç ay ödemek istediğinizi siz kendiniz belirliyorsunuz. Bankaya göre firma bu konu da biraz daha esnek davranıyor. Taksit sayınızı belirledikten sonra noter eşliğinde hazırlanan evrakları teslim alarak ev sahibi oluyorsunuz.

Yıllardır hizmet veren bu firma, insanlar tarafından araştırıldığı zaman çok güven vermeyen bir durummuş gibi görünebilir. Birevim şikayet bölümüne yazılan olumlu ve olumsuz yorumları okuyarak kafanızda ki soru işaretlerini giderebilirsiniz. Bu konuda size yardımcı olacak en iyi şey daha önce bu firmayla çalışmış kişilerle görüşüp onlardan bilgi almak olacaktır.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber