Günümüzde birçok alanda tasarım, proje oluşturma ve proje yönetimi gibi kollarda faaliyet gösteren mühendislik firmaları arasından yapacağınız seçimde ise özellikle proje yönetimindeki başarılarını ve daha önce çalışılan kurumları göz önünde bulundurarak seçim yapmanız hem projelerinizin başarılı bir şekilde sonuçlanmasına olanak sağlamakta hem de profesyonel hizmet almanızı kolaylaştırmaktadır.  

 

Mühendislik Projeleri

 
Genel olarak mühendisliğin hayatımıza girmesi çok eski zamanlara dayanmaktadır. Bu alanda kişilerin projelerini anlamak ve ona uygun hizmet vermekte oldukça önemli unsurlar arasında bulunmaktadır. Bir mühendislik projesinin toplamda 5 aşaması bulunmakta ve bu aşamaların her birinde interdisipliner bir şekilde çalışma yürütülmektedir.  
 
  • Bir çalışma içerisinde statik projeler, yapılacak olan yapıların temelini oluşturan projelerdir. 
  • Mekanik projeler, yapıların tesisat düzeninin oluşması için çalışmaları kapsayan ısı ve su gibi projelerden oluşmaktadır. 
  • Binanın elektrik düzenini oluşturmak için genellikle elektrik projeleri alanında çalışmalar yapılmaktadır. 
  • Binanın tasarımsal açıdan uyumluluğunu ölçmeye yarayan arsa ve binanın uyumluluğu hakkında bilgi veren ve binanın oran- orantısını ortaya koyan çalışmalar mimari projelerdir.
  • Bir binanın temiz ve atık sularının bağlantılarını ayarlayan atık suların kanalizasyona ulaşmasını sağlayan projeler altyapı projeleridir.
 
Bir mühendislik çalışmasında restorasyon çalışmaları da yukarıdaki projeler kadar önemlidir. Restorasyon çalışmaları genellikle doğal afetlerden veya zamanla kullanımdan dolayı zarar gören binaları onarmak ve tekrar kullanılabilir bir hale getirilmesi açısından oldukça önemli projelerdir. 
 

Sigma Mühendislik Firmasının Uzmanlık Alanları

 
Sektördeki 30 yılı aşkın deneyimi ile ön plana çıkan Sigma Mühendislik Firmasıkişilere tasarım, proje yönetimi ve danışmanlık gibi hizmetler vermekte ve istenildiği takdirde uygulamalı alanlarda da daha önceki bağlantılarıyla çözüm ortaklığı faaliyeti sürdürmektedir.
Firmadan alacağınız hizmetlerde; firma tam destek ilkesiyle hareket ettiği için projenizin her aşamasında yanınızda bulunmaktadır. Genel olarak;
 
  • Mühendislik
  • Tasarım
  • İnşaat ve Proje Yönetimi
  • Danışmanlık
 
Gibi alanlarda faaliyet gösteren firmanın verdiği hizmetlere uygun uzman kadrosu günümüzde birçok projenin başlamasına ışık tutmuştur. İlk kurulduğu tarihten günümüze kadar Endüstriyel ve lojistik tesisler, Kamu Yapıları, Otel, Konut, Ofis ve Restorasyon faaliyetlerinde bulunan Sigma Mühendislik bünyesinde; Mühendislik ve tasarım, Proje ve İnşaat Yönetimi gibi alanlarda hizmet veren ve sektörde uzun zamandır isim yapmış kişiler hizmet vermektedir. Firma bunların yanı sıra kişilere modelleme, planlama, yapılandırma, statik ve tasarım konularında danışmanlık hizmeti de vermektedir.  Verdiği hizmetlerde müşteri memnuniyetini ve iş güvenliğini en ön planda tutan firmanın 2022'de ki hedefi, Türkiye'nin en büyük 10 proje ve tasarım şirketi arasında yer almaktır. 

ADVERTORİAL
Editör: Vitrin Haber