İşinize en iyi şekilde odaklanmanızı sağlayan lenovo laptop servis teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak bakım hizmeti sunuyor. Bilgisayar ile ilgili sorunlar ortaya çıktığında ve hızlı çözümlere ihtiyaç duyduğunuzda en etkili yöntemleri kullanıyor. Laptop kurma, yapılandırma ve koruma konusunda uzman hizmetler veriyorlar.

Teknik İrtibat

Kuruluşların ve teknik destek talep eden herkesle birçok farklı donanım ve yazılım sağlayıcısı ile ilişkileri sağlıklı kuruluyor. Destek gerektiğinde teknik sorunları gidermek için doğrudan ekiple birlikte çalışıyorlar. İşletmeler için uygun fiyatlı bilişim teknolojileri ve yönetilen hizmetler hakkında konuşma fırsatı sunuyor. Arızalı bir donanım parçası, dâhili bir yazılım sorunu gibi problemler hızlı çözülüyor. Kullanılan cihazların yavaşlığını giderme, performansını arttırma, virüs temizleme ve daha fazla tehdidi durdurmak için önleyici çözümler uyguluyorlar.

Tecrübeli Teknisyen Ekibi

Sorunlarınız en kötü senaryolara sahip olsa bile lenovo laptop servisi tecrübeli teknisyenlerle birlikte çalışarak ekipman hasarı, aksaklık veya güncellemeler konusunda bilgi altyapısını sonuna kadar kullanıyor. Virüs bulaşan, kayıp verileri olan, bilgi hırsızlığına bulaşan savunmasız bilgisayarları nokta atışlarla gözden geçirerek sorunsuz şekilde teslim ediyor. Cihazlarınızın durumundan kaynaklı yazdırma, tarama gibi birçok ofis ortamındaki işlemleri de gideriyor. Tüm ilgili aygıtların optimum bir şekilde çalışması için uygun şekilde ayarlanması ve yapılandırması yapılıyor.

Lenovo Destek Planları

Yerinde, e-posta ve telefon desteği sayesinde özel lenovo  servis departmanı avantajları sunuluyor. Acil servislere ihtiyacınız varsa ve derhal ilgilenmeniz gerekiyorsa bu durumlar belirtilerek hızlı servis hizmeti alınabiliyor. Onarımların neye malolacağına dair belirtilerinize dayanarak önceden bir tahmin alacaksınız. Farklı veya beklenmedik bir şey bulunursa, önce sizinle konuşup bu maliyetler belirtiliyor. Teknolojinizi düzeltmek ve korumaktan daha fazlasını yapıyoruz.

Teknolojiniz konusunda kendinize güven duymanıza yardımcı olmaya çalışıyor. Karışıklık ve hayal kırıklığını azaltmak için teknik olarak çalışıyorlar. Başlıca destek hizmetleri arasında set up, ev ağı, onarımlar ve yükseltmeler, web ve e-posta güvenliği, veri yedekleme ve danışmanlık vardır. Tamamen mobil ve yerinde bir bilgisayar onarım işlemi maliyetlerini düşük tutuyor ve tasarrufları müşterilerine aktarıyor. Nerede veya ne zaman satın aldığınızdan bağımsız olarak evinizdeki tüm teknolojiyi desteklemeye adanmış hizmet veriyor.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber