Dünyada ismini duyurmuş ve lider bir marka haline gelmiş Bernotti 79, her sezon çıkardığı tarz ürünler ile erkek giyim sektörüne yeni bir soluk getiriyor. Hızla gelişen moda dünyasında kreatif çalışmaları ile dikkat çeken marka, her erkeğin ilk adresi olma yolunda ilerliyor. Kaliteli kumaşlara yapılan yüksek yatırım, tasarım ekibinin özverili çalışması ve firmanın yenilikçi vizyonu ile Bernotti ülkemizde ve Avrupa’da en çok ses getiren isimlerden biri oldu. 

Dünya standartlarında ürünler sunan Bernotti, teknolojinin nimetlerini de kullanarak bir imza niteliğinde tasarımlar oluşturuyor. Trendlere farklı bir hava katarak oluşturdukları yeni tarzlar, her yaş grubuna hitap etmesiyle de markayı sektörde ön plana atıyor. Özel davetlerde ya da gündelik hayatta rahatlıkla kullanabilecek ceketler, tişörtler ya da klas bir cüzdan, her erkeğin hakkı. Bernotti 79 da bu fikir üzerinden ilerleyerek, konforlu giyimi savunan ve erkeklerin şıklığını konuşturan, global bir marka oluyor.

Bernotti 79’un yaptığı uluslararası anlaşmalar, Almanya ve Amerika’da gösterdiği varlık, tüm erkek giyim sektörü için iyi bir örnek haline gelmiştir. Elde edilen yüksek başarı, pozitif geri dönüşler, kaliteli hizmet anlayışı ve her sene yenilenen kreasyonlar ile rakipleri arasında her zaman imrenilen marka olmuştur. Stil sahibi erkeklerin mutlaka tercih etmesi gereken bir marka söylenecek ise bu kesinlikle Bernotti 79’dur.

İnstagram : https://www.instagram.com/bernotti79/

 Facebook : https://www.facebook.com/Bernotti79

Twitter : https://twitter.com/bernotti 79

 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC8-GwWk07vBxpPC6DdPKTXQ

Advertorial