Sahip olduğunuz Benq marka cihazlar zaman içerisinde bozulmalar yaşayabilir ve bazı problemler ortaya çıkabilir. Bu tarz durumlarda kendiniz cihazı tamir etmek yerine, teknik servis kullanmanız çok daha doğru olacaktır. Hem kendi can güvenliğiniz hem de cihazın doğru tamiri için tercih edebileceğiniz Benq teknik servisi ile cihazınızın kısa sürede onarımını yaptırabilir, onarımı yapılamıyorsa diğer yolları deneyebilirsiniz. Bir çok servis merkezine sahip olan Benq teknik servisi, cihazınızın mümkün olan en kısa sürede tamiri için çalışır.

Benq Cihazlar İçin Servis Hizmeti

Benq marka notebook, laptop, projektör, ekran ve diğer bir çok cihazın tamir ve onarımını, Benq servis ile yaptırabilirsiniz. Hızlı ve güvenilir tamir ve onarım için tercih edebileceğiniz servis hizmetine benqservisturkiye.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Ardından cihazınızı size en yakın teknik servise teslim edebilir ve tamir olması için beklemeye başlayabilirsiniz. Mümkün olan en kısa cihaz tamir edilir ve size ulaştırılır

İletişim

Benq markalı cihazlarınızın tamir ve onarımı için tercih edebileceğiniz Benq teknik servisi, birçok ilde servis hizmeti veren kuruluşlara sahiptir. Site üzerinde bu adreslere ulaşabileceğiniz gibi direkt olarak site de yer alan iletişim numaralarını da kullanabilirsiniz. Ardından size en yakın olan teknik servise yönlendirilirsiniz. Sürekli olarak teknik destek ve hizmet veren bu servislere 7 gün 24 saat ulaşabilir ve cihazınızın tamirinin yaptırabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber